Gang Band

Cuma günü programdan sonra dedik bi gang band izleyelim dummy ' ye gidelimde . Bi kere gruptaki herkes birbirinden başarılı insanlar kesinlikle . Repertuar gerçekten çok hoşuma gitti . Ancak bence tarzınız sakaryaya pek uymamış . Ama herşey çok güzeldi başarılarınızın devamını dilerim arkaraşlar ..

Sevgiler & Saygılar
 
Teşekkürler Loby, sakaryaya uymamıştan kastın sanırım soundun rock olmamasından kaynaklanıyor. (Dummy'deki ilk programda bir arkadaş ısrarla The Cure-Love Song 'u istedi :), ne yoktan anladı ne durdan). Açıkcası bizim sakaryaya uymamız yerine, sakaryayı bize uydurmaya çalışacağız, repertuar gercekten eğlenceli çünkü, ben dans etmekten zerre kadar hazzetmem ama yerimde duramıyorum çalarken :). Umarım düşündüklerimizi gerçekleştiririz. Görüşmek üzere
 
Beni yanlış anlamayın kesinlikle yaptığınız müzik mükemmel . Yaptığınız tarz a bayılırım . Çokta zor bir şeyi gerçekleştiriyorsunuz . Sakaryadaki insan fazlasıyla kafa sallamayı seçtiği için bunu söyledim . Ama dummy biraz daha soft bi mekan sakaryadaki diğer mekanlara göre umarım herşey güzel olur sizler için kolay gelsin :) ;)
 
Kesinlikle Serkan'a katılıyorum bu konuda. Bugün sizi 5-6 şarkıda olsa Biziz'de dinledim. Ses Dummy'dekinden çok daha iyi geliyordu. Dummy'de bu kadar kalabalık bir grup olamanızın ya da iki klavye kullanmanızın farkını hisdememiştim. Ama Biziz'de herşey çok daha iyidi. Bir basscı olarak en basidi bassın tonu çok daha iyi geliyordu Biziz'de. Dummy'de çalmak bence size zarar veriyor. Orası bu kadar kalabalık bir grubu kaldıracak yer değil. Başarılar.
 
Beyler,dün bende dinleme fırsatı buldum sizi çokta keyif aldım,başarılar.Tümay,Tuna,Volkan ve Can'a selamlar.Grup güzel olmuş hakkaten ama bir eleştirim var ,beyler daha bilinen klişe parçalardan ekleyin 7-8 tane salaklar anlamıyo maalesef kaliteli müzikten:)sonra abi taş gibi çalıyoruz niye olmuyo tribine giriyo grup:)Bi de abi DUMMY'yi boşverin size bişey katmaz orası başka biyerlere bakın.Sevgiler...
 
Arkadaşlar teşekkürler, yanlış anlaşılma yok zaten :), ama biz de profesyonel durmaya bakıyoruz (tabi ki kastettiğim para :) ), ayrıca dummy'den memnunuz, hem rahat çalışıyoruz, tonmaister arkadaş olsun, mekan işletmecileri olsun çok iyi insanlar, hem de sağolsunlar "8" kişilik Gang Band'i maddi olarak kaldırabiliyorlar. (sound problemine gelince, haklısınız tabi, ama Ankara'da bir çok yer için çok zor bu kalabalığa sound cekmek, tabi Biziz için Tolga'nın hakkını yememek lazım, işini bilen ve çok iyi yapan biri :) ). Dinlemeye gelen arkadaşlar kendinizi tanıtın, az çok kullanıcı isimlerinizi biliyorum ben, geyik yaparız, tartışırız :) görüşmek üzere

Celal, haber bekliyorum abi Bassdays olayına görüşürüz.
 
Celal, haklısın, bir kaç tane çok bilinen parça ekleyeceğiz, estağfurullah insanların salaklığından öte, bizim işgüzarlığımız olmuş :). Parçalar güzel, çalması da zor ama eğlenceli, gel gör ki, insanların da bilmedikleri parçalarda çılgın gibi dansetmesini bekleyemeyiz :) ; ama amaçlarımızdan biri de, bilinen parçaları çalmaktan ziyade, insanlara dipte derinde kalmış güzel parçaları sevdirmekti. (misyoner grubuyuz sanki yav, ne çok amaç belirledim ben öyle :) ) :) :)
umarım o da olacak.
 
Arkadaslar yorumlar icin tesekkurler. Bi sure internetten yoksundum :(
Neyse ki Can buralardaymis.

Acikcasi hazirlik asamasindaki parca secimlerinde biraz calanlar gozuyle
guzel parcalar aradik. Ama bunlar teknik zorluktan ote sound ve stil
acisindan zorluklari olan parcalar. Bu yuzden dinlerken insanlari
yormayacagini dusunduk. Guzel muzik olsun istedik. Sakarya'nin
ortasinda muzige soul/funk/caz ve sound katmak zor bir is ama bir
sekilde ugrasmak da gerek. Ne yazik ki ayni neden dummy gibi
mekanlarda zorluk yaratiyor. Genelde karsilastigimiz durum; mikser
basindaki insanlarin klavyelerden cekinerek, nasil sound yapacaklarini
kestiremediklerinden kismalari oluyor. Sirf sound uzerine kurdugumuz
bazi parcalar da boylece gume gidebiliyor. Tabi ki mekanda belli bir sure
calmak sound'un oturmasinda buyuk etken. Yavas yavas istedigimiz
cizgiye yaklasiyoruz. Tolga sayesinde Biziz'de bu surec biraz daha hizli.

Parcalar da dinlendikce insanin icine groove birakan soul/funky
parcalar. Onceden bilmedigim bazi parcalarda artik duramiyorum
yerimde, adamlar yapmis, bir yerden yakaliyor insani. Hem artik biz
bir doygunluga ulastik, hem de sahnemiz var. Simdi sahneden aldigimiz
izlenim ve yorumlari da katarak ortada bir yere ulasmayi dusunuyoruz.
Yeni parcalar bu hafta da firindan cikmis taze olarak yolda... ;)
 
Arkanızdayız,en azından ben:)ortalıkta rockstar havalarında gezen amatörlerden bıktım, müzisyenler yapsın artık müziği.sevgiler...
 
bar alışkanlığım olsaydı gelirdim
mutlaka dinlemeye,
en azından diğer bin bir tane olup da
hepsi birbirinden farksız olan
gruplardan farklı ve iyi olduğunuza eminim,
elemanlardan belli zaten.
bi de arkadaşım,
millet bi tane klavyeci bulamıyo ulan?
öpüyorum başarılar...
 
sağolun arkadaşlar, iki klavyeci konusunda haklısın riddler, birini atıcaz ( :D :D :D :p)ama ikisi de çok çok iyi insanlar, çok da iyi klavyeciler.
hakanak<-- senin de avatar sahaneymis, bekleriz :)
 
Tabi Can'cim, grubun tek bascisisin diye sirtin saglam, rahat rahat konusabiliyorsun.

Ben gelicem 2 bas bi davul Bassically Yours'a da dusunecegim "Mustafa'yi
mi seni mi.. hanginizi atsam, en iyisi Can'i atayim. Evet evet!" diye. ;)
 
güney selam ,abi biz klavyeci arıyoruz (ciddiyim bu soruda yukardaki muhabbetle alakası yok)varmı önerebileceğin bi eleman bilkent'ten falan?
 
Güneycim hayırlı olsun yeni grubun. Bu sefer rekora gidiyosun yakında barda senfoni orkestrası ile sahneye çıkarsan şaşırmam.
Arkadaşlar hala izleyemedim sizi ama yapılan yorumlar tam beklediğim gibi. Güzel müzik ve iyi müzisyenlik her zaman ses getiriyo (para getirmese de :p ) Yolunuz açık seyirciniz bol olsun. En kısa zamanda gelip izlemek istiyorum ama iş güç.... Bakalım artık.
 

Benzer konular

Geri
Üst