Tüneldeki müzik dükkanlarına boykot.?

tüneldeki yüksel usta tüm işleri yanındaki velete yaptırıyor. Elemanda bir şey bilmediği için yarım yamalak yapıyor. Adam gibi bir luthier bilen varmı ?
 
vileshome demiş ki:
SRV de pahalı am nispeten daha insaflılar.. ve pek sık rastlanmicak kaliteli aletler bulunabiliyor..

SRV'de fiyatı satıcı belirliyor onlar sadece komisyon alıyor bildiğim kadarıyla. Pahalı ama çeşit bol ve Özlem hanım çok yardımcı oluyor, tünele gidip çoğu dükkandaki suratsızlığı ve ukalalalığı çekeceğinize Kadıköy taraflarını da araştırın biraz. Stage de iyidir hizmet açısından katılıyorum.
 
SRV Music şu an daki en iyi müzik dükkanıdır......Telefonda bile çok yardımcı oluyorlar.....internet sitesinden kaçırdığım gitarları gördükçe hayıflanıyorum bi böyle kötülüğü var....
 
vileshome demiş ki:
avr. yakasındayım ben, kadıköydeki dükkanları pek bilmiyorum.. kadıköy pasajında var sanırım bikaç yer, başka nereler mevcut.. :?:

pasajdan ziyade, rex'ten aşşağı inerken tnt var, benim bildiğim en ucuz yer(-lerden biri), ara sokaklarda da var ama oralarda çok da sağlam aletler yok gibi.
 
Amrakh demiş ki:
vileshome demiş ki:
avr. yakasındayım ben, kadıköydeki dükkanları pek bilmiyorum.. kadıköy pasajında var sanırım bikaç yer, başka nereler mevcut.. :?:

pasajdan ziyade, rex'ten aşşağı inerken tnt var, benim bildiğim en ucuz yer(-lerden biri), ara sokaklarda da var ama oralarda çok da sağlam aletler yok gibi.

arkadaşlar tntden mümkün olduğunca alışveriş yapmamaya çalışın. çünkü satış yapıldıktan sonra sizin sorununuz olmuş- olmamış tınlamazlar + bir şey alana kadar sinir küpü haline gelirsiniz.
illa ki birşey alacaksanız garantisini, faturasını falan alınabilecek her şeyini ilk anda alın. sonra çok başınız ağrır, adamda bunun her ticaret gibi olmadığı, müzik alışverişinin biraz da gönül işi olduğu düşüncesi pek yerleşmemiş, hatta biraz... neyse fazla konuşmiyim kısacası tnt'ye fdazla yaklaşmayın.
srv, stage ve sound... ( sound vecdi yücalan'ın dükkanı). üçünden de çıktığınızda pişman olmazsınız.
 
yaw bu tnt bi ara 7telli ibanez duruyodu vitrininde vai'ın gitarından orasımı :?: facia gözüküyodu enson orası :p

bide pasajda wishky var galiba fiyatlarını görünce çenem düşmüştü, hiç allah korkusu kalmamış.. :)
 
doğru anladıysam, 7 telli ibanezin durduğu yer, tnt nin biraz yukarısında kalan başka bir gitarcı -gitar renkli bişeydi, mor, mavi yeşil falan...- eğer oysa, ordan aşşağı inmen gerek. orada genelde cort falan oluyor.

whiskey e söyliycek lafım yok zaten. grg170dx'e 400€ demişti bana...!!!
 
arkadaşlar tünelden gitar almamaya karar vermiştim en uygun tnt muzik diye düşünüyordum ama şimdide ordanda almayın diyorsunuz. ben 2 hafta sonra falan rgt42 alıcam heralde ordan 700$ dı en son telefonla aradığımda ama şimdi kafam karıştı valla. bide şunu söyliyim dün aradım ve rgt42 lerin modeli değişti dedi bana ve 1 hafta sonra yeni model gelicekmiş ama fiyatını bilmiyor. o zaman nerden alıyım sizce? şimdi aklıma ibanez satan bi kıvılcım geliyor başkada yok, siz tnt dışında nereyi önerirsiniz. bu arada avrupa yakasında oturduğum için k.köyü hiç bilmiyorum.

artık daha fazla kazık yemek istemiyorum, ilk gitarımı aldığım zaman zaten yeterince zuhalden yedim. artık şu memlekette adam gibi ticaret yapan yer kalmadımı!!! artık isyan edesim geliyor, yaa varmı böyle bi bişey? paramız var ama gitar alamıyoruz, napalım kendi gitarımızı kendimizmi yapalım artık en sonunda böyle olucak heralde!! Allah kahretsin bu adamları yaaa çok sinirlendim.
 
tnt ye git, konuş, anlaş, gör, burda bizim anlattıklarımız sadece laf, sen kendin gör bence, ondan sonra yine sen karar ver, ama bence tnt ye git. en ucuzu orasıdır. (reklam gibi oldu ama neyse...) benim şimdiye kadar bir sorunum olmadı tnt'yle, olan arkadaşlar var, onlar ne der bilemiyorum.
 
arkadaşlar tünelden gitar almamaya karar vermiştim en uygun tnt muzik diye düşünüyordum ama şimdide ordanda almayın diyorsunuz. ben 2 hafta sonra falan rgt42 alıcam heralde ordan 700$ dı

bence rgt42fm alma neck-thru korea tavsiye etmiyorum, denedim çaldım aslında güzel (manyetikler değiştirilmeli) ama gitarın dayanıklılığı tartışılır çünkü neck-thru da işçilik çok önemli; 800$ dolara temiz ikinci el çok güzel bir gitar alabilirsin (srv de vardı güzel bişeyler satılmadıysa) mesela ben cumartesi orda bitane peavey t-26 denedim harikaydı biraz ayar çekersen gitar süper tonları beni benden aldı... Switchin her pozisyonunda farklı tadlar var... Kesinlikle tavsiye ediyorum

ama illede ben rgt42fm alıcam diyorsan tnt de ki fiyatlar en uygunu herhalde
 
hüleynn siz konuşukça benim de içim daralıyo.... (Offff ulan offff!!!!) Bu işe kökünden çözüm bulana 1.5 iskender ısmarlıcam lan!!! Valla bak... :D:D:D
 
Geri
Üst