Ocean`s 11, 12, 13...

Catherine Zeta Jones ve Julia Roberts kadrodan kaybedilmiş olsa da Al Pacino gibi dev bir isim eklenmiş. Bu da yeter de artar, tabi takipçileri için. Ocean's Eleven'dan sonra aynı tadı alamadım, alamayacağım da sanırım.
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
oceans13poster11lt1.jpg


Filmle ilgili ayrıntılara bu adresten ulaşabilirsiniz http://oceans13.warnerbros.com/
 
Kaç aydır 13 ü bekliyorum çıktı ama gitmedim çünkü dublajsız...Gidip perdede yazı okuyup gelmek istemiyorum ..İnşallah sinemalarda bitmeden dublajlı divx ini çekicem..Sonra gider birdaha izlerim orjinal sesleriyle... :p
 
11'i izlemiştim, pek sarmamıştı. 12'yi izlemedim, yorum yapmayayım ama 13 oldukça vasattı. Bi' tek Al Pacino'nun oyunculuğu izlenmeye değer desem abartmış olmam kendi adıma. Sıkıldım resmen.
 
tüm serilerini izlemiş olarak söyleyebilirim rahat , 13 çok kötü olmuş. berbat bile diyebilirim , gitmek istiyorsanız gitmeyin , onca 'action' filmi var vizyonda , yoksa bile gidin training day'i falan izleyin , hiç bir heyecan yok , sırf arkadaşımın ısrarıyla gittim. bu kadar kötü olacağını biliyordum. uyuyakalıyordum film esnasında , o kadar diyim.
 
Geri
Üst