Replika Gitar Nerede Satılır ?

Bunları herkes yaşar. Okul döneminde ben de Gibson, Fender kullanma heveslisiydim ama hem part time çalışıyodum, hem de müzikten para kazanıyodum, ulaşılmaz değildi bunlar. Bu sadece gitar için değil aslında, herşey için geçerli; hiçbir şeyi, hiç kimseyi hayatın merkezine alıp, nesneye aşırı değer yüklememek gerek, zira o nesne/kişi sonsuz değildir hiç bir zaman, bunu idrak etmek şunun için önemli; çok değer verdiğin gitarının sapı kırılabilir, arabanı çarpabilirsin, sevgilin terkedebilir, bu durumlarda onun için neler feda ettiğini kimse sormaz, öncesi hikaye olur. Bunu iş güç sahibi olduğunda doğal yollardan da anlıyacaksın zaten.

Senle herhangibir yarışa girmeyeceğim. İş güç sahibi olduğum için neye ne kadar değer verileceğini iyi bilirim. Uzatmanında alemi yok.
 
Rahatsızlığım kendi dediklerinin sanki herkes için doğruymuş gibi göstermenden kaynaklı. Mesajlarını biraz düzgün oku derim. Ben burda kendi fikirlerimi söylüyorum. Tekrarlıyorum, sidik yarıştırma gibi bir gayrete girmek istemiyorum. Madem forum mantığı tartışma üzerine kurulu, bu tartışmanında nereye gideceği belli. Bu yüzden ben fikirlerimi açıkladım, arkadaş ister para biriktirir alır, ister almaz. Büyütmenin kimseye faydası yok.
 
Arkadaşım ne büyütmesi, ne yarışması... Profilindeki tarih doğruysa senden on yaştan daha fazla büyüğüm. Senle yarışmam, olsa olsa büyüğün olarak tavsiyede bulunurum, sen uy uyma orası senin bileceğin iş artık.
 
Geri
Üst