Mat

MAT baterist arıyor (İstanbul)

Bir yılı aşkın süredir Beyoğlu PULP'ta her cumartesi sahne alıyoruz
2004'te ilk demomuzu yayınladık
Yosun adlı parçamıza çektiğimiz klip 2004 sonunda gösterime girdi
ROXY 2005'te ikinciliği aldık
Herkes Biliyor adlı parçamız KarmaKarışık adlı derleme albüm projesinde yer buldu

Ayrıntılar için:
http://www.matonline.net/

Çok kanallı canlı kayıt ve kanal kayıt konusunda performansına güvenebileceğimiz bir baterist arıyoruz. Yakın dönem planlarımız için bateristin bu konudaki yeteneği ve deneyimi öncelik taşıyacaktır.

Sürekli bar programımız var ve genelde sabaha doğru ancak mekandan ayrılabiliyoruz, bunun dışında gündüz konseri tekliflerini de programımıza uyduğu sürece kabul ediyoruz. Kısacası sahne programımız için gündüz gece demeden bize eşlik edebilecek, bu iş için gerekli tecrübe ve ekipmana sahip, bu işe öncelik verecek ve provaları kesinlikle aksatmayacak bir grup elemanı arıyoruz.
Provalarımızı Ortaköy’de ev ortamında elektronik davul ve sahne ekipmanımızla yapıyoruz.

Denemeler hafta içinde gündüz saatlerinde PULP'ın sahnesinde yapılacaktır, katılmak isteyenler aşağıdaki numara veya e-mail adresi yoluyla başvurabilirler:

Korhan: (533) 395 77 41
[email protected]
 
Bu süreçte Onur'la birlikteliğimiz devam edecek, PULP ve konser programımızı aksatmayacağız.

Onur şimdiye kadar birlikte çalıştığımız en ciddi ve işine saygılı bateristimizdi, disiplinli, sorumluluk sahibi ve hepsinden önemlisi çok uyumlu bir insandı ve birlikte geçirdiğimiz 18 aylık süreçte onu tanımaktan ve birlikte çalışmaktan büyük keyif aldık. Baterist arayan her gruba gözü kapalı tavsiye edebiliriz. Bizimle sahne almaya başladığından beri hem bar programı, hem konser deneyimi edindi, repertuarını genişletti ve kendi tarzını oturttu. Bu tarz bizim hedeflediğimizden farklı olduğu için biz müzikal anlamda bize daha yakın bir baterist bulmak amacıyla bir arayış içerisine girdik ama dost olarak Onur'a kapımız her zaman açık olacak. Bizi bu dönemde desteklediği için Onur'a teşekkür ederiz.
 
bu grıbun amatör olduguna hiç bir zman inanmamısımdır
acaipler hele yosun süper klipleride mhtesem daha ne olsun

başka yerlere gidip yine yalnızmı kalmalı..............
 
Pardon, tel no yanlış olmuş...
Şimdiye kadar yanlış numarayı arayıp boşuna vakit kaybeden arkadaşlardan çok özür dilerim, bu numarayı bu yıl aldım, 5-6 yıllık numaramı değiştirdim, hala alışamadım, kusura bakmayın...

Korhan: (533) 395 77 41
 
Şimdiye kadar baterist aranıyor ilanımıza 52 kişi başvurdu. Elimizden geldiğince çok kişiyle deneme yapmak istedik ama provaları aceleye getirmeden, herkese yeterince vakit ayırarak yapmak istediğimiz için bu kadar çok kişiyi kısa sürede denememiz mümkün olmadı. Prova için randevu veremediğimiz arkadaşların bize anlayış göstereceklerini umarız.

Arayışımız bitmiştir, ilgilenen herkese teşekkür ederiz.
 
Evet, zaten Athena da dağıldığını açıklayacak yakında ;)
Memlekette bi tane baterist var zaten... Kurban'da çaldı, Athena'da çaldı, Teoman'da çaldı, Duman'da çaldı, konserlerde Mor ve Ötesiyle ve sanırım Şebnem Ferah'la çaldı (Bu sonuncudan emin değilim, diğerleri ekşi sözlükte de yazıyor) Herifler o kadar parayla, ünle başka baterist bulamıyorlarsa biz ne yapalım :mrgreen:
 
kurban dagılmıs hazır burak bostayken baska adam aramaları sacma olurdu ;)


burak dumanla calmadı sanırım ama tarkanın bir oluruz yolunda parcasında(miili takım sarkısı ) da davulları caldı die biliorm :D

neyse konu mat..
 
sayfanızdan grup tanıtımı gibi olan divx'i çektim. Çok güzel olmuş geçişler falan. Özellikle bar daki muhabbetler çok komik. Her yerde aynı sorunlar var. Biz de yaşamıştık zaman zaman. İmkanı olan indirsin bence çok güzel olmuş, yapan arkadaşın eline sağlık.
 
alp demiş ki:
sayfanızdan grup tanıtımı gibi olan divx'i çektim. Çok güzel olmuş geçişler falan. Özellikle bar daki muhabbetler çok komik. Her yerde aynı sorunlar var. Biz de yaşamıştık zaman zaman. İmkanı olan indirsin bence çok güzel olmuş, yapan arkadaşın eline sağlık.

Teşekkürler bu arada :) Hepsi yaşanmış şeylerdi ;)
 
Geri
Üst