Nautilus Hard Rock Grubu - Ilk Albüm Ile Karşınızda

A

Alshain

Hard rock grubu Nautilus, 1994 yılında Vahtang Makalatiya (Vokal- Klavye), İzi Eli (Gitar, ayrıca kendisi hocam olur, aynı zamanda Tuncer Tunceli'nin de hocasıdır.) ve Kramp grubu elemanları Nezih Onur (Bas), İdris Tübcil (Davul) 'den oluşan kadro ile kuruldu ve aynı yıl çeşitli Rock barlarda ve üniversite konserlerinde sahne almaya başladı.



1999 yılında klavye'ye Barış Göker, davula Alexander Saşa, bas gitara ise Rauf Ülgün geçti. Daha sonra Rauf Ülgün'ün ayrılmasıyla Tolga Soyhan grupta uzun bir süre basçı olarak yer aldı. Grubun bu kadrosu 1999-2002 yılları arası Caravan, Kemancı Rock Bar, Shaft, Alman Bira Evi, Line, Yaga ve Mojo Bar'da sahne aldı. Ayrıca Sabancı Üniversitesinde çeşitli konserler verdiler. 2002 yılında çeşitli nedenlerden dolayı grup dağıldı.

Gitarist İzi Eli



7 yıl sonra davulda Volkan Emişoğlu, basda Zafer Atalay' ın katılımıyla grup tekrar faaliyete geçti ve 4 şarkıdan oluşan ilk albümleri "Haydi Söyle..."yi geçtiğimiz günlerde çıkarttılar. Albümdeki 3 şarkı grubun kendi bestesi, 4. şarkı ise çok hoş bir Leylim Ley coverı. Küçük Çekmece civarında ikamet edenler albümü Cennet Mah. Hürriyet. caddesindeki 'AKF Film'den' edinebilirler. Bunun dışında albüm şu an için elden dağıtılıyor, bu konuda facebook'tan İzi Eli ile iletişim kurabilirsiniz.

Grubun myspace sayfası: http://www.myspace.com/dreamsofnautilus

Grubun facebook sayfası: http://www.facebook.com/pages/nautilus-rock-grubu/285002914861415?sk=wall
 
Geri
Üst