Garfield

bu miskin.. uyuşuk.. bir o kadar da ukala kedi'yi neredeyse hepimiz gazetelerden veya televizyonda çıkan çizgi filminden tanıdık.. odie , john , garfield.. (üçü bir arada :))
peki filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? çizgi filminde hep odie ile birlikteydi zaten bu kedi.. filminde ise garfield'in odie eve geldikten sorna yaşadığı zorlukları ve dostluk kavramı üzerinde duruluyor.. ne diyorsunuz??

Garfield Özellikleri..
- pis şişko..
- yemek olmazsa yerinden kalkmayan..
- yersiz konuşmayan
- ukala.. ..

böyle bir kedi bulursanız bi zahmet haber verin.. fizanda olsa (ora nere ya) gidip alıcam onu..
 
hiç arama,bizim evde aynısı var :) ama vermem..eheh..
odie'ye yaptıkları ve filmin sonunda "i feel good" eşliğindeki dansı aklıma geldi şimdi :) süper kedi...freud'umun ikiz kardeşi ;)
 
Hey! Garfield benim adamım ya!Tembel, sürekli uykusu var ve obur, hayat bu yaa ve ne kadar da bana benziyo..
 
TheCeLL demiş ki:
noSurprises demiş ki:
TheCeLL demiş ki:
noSurprises demiş ki:
hiç arama,bizim evde aynısı var :) ama vermem..eheh..
çok para vercem ama noluuur :( yerinden kalkmasın yeter :D
ohooo...garfield'dan tatlı benimkisi...ama vermem...VERMEEEEM!!
söyle bari şunu.. turuncu mu?? değilse zaten umrumda değil :)
aynı garfield işte..turuncu-sarı gibi..kocaman göbeği var.. :)
 
Filmi de çok güzeldi ;) Gerçek bir kediye ancak bu kadar uyarlanabilirdi. 10-15 dakikadan sonra kendini kaptırıp normal bir film gibi izliyorsun zaten. O kedi gerçek mi, Peter Hewitt filmi çekmeden önce kedilerle ne kadar haşır neşir oldu bilemiyorum ama cidden kedilerle yaşayan insanlar onların tipik hareketlerini bildiğinden çok başarılı buldum ben. Garfield'a insan karakteri yerine normal bir kedinin yapacağı hareketler oturtularak can verilmiş. Filmi izledikten sonra karar verdim bizim kediye de 10 kilo falan aldırmam lazım :(

*"Pazartesilerden nefret ediyorum..." ;)
 
Filmi de oldukça sempatikti.Konusu da doğruydu bence.Odie'nin eve gelişi,Garfield'in öncelikle ondan nefret etmesi,onu dışlaması,johndan kıskanması ama içten içe çok sevip,Odie yi kurtarmak amacıyla uyuşuk bir kediden beklenmeyecek maceralara atılması en bilindik ve sinemaya öncelikle yansıtılması gereken bölümdü.Nedense filmi çok eleştirdiler ama bana kalırsa filmin çocukların çok ötesine geçmesinin anlamı yoktu ve de zaten öncelikle çocuklar için yapılmış bir filmdi.
 
soothsayer demiş ki:
Çok severdim çocukken.Sonra sinemaya falan uyarlandı.Ama gitmedim.Giden varsa nasıldı filmi?Çizgi filmiyle aynı tadı veriyor muydu?

çok güzeldi ya garfield yine aynı miskin,şişko,uyuşuk.ayrıca bilmem dikkatinizi çektimi de filmdeki şu sahne çok hoştu,kardeşimde bende bayılmıştık.Garfield arabaya yaklaşıyo ve kediyi görüyo gözleri fal taşı gibi açılıyo,ya orda çok tatlı oluyoo
 
ben de çocukken çizgi filmlerine hasta olanlardanım ama...bence sinemaya uyarlanması pek güzel olmamış,özellikle filmin ikinci yarısında açıkça sıkıldım diyebilirim..yine de garfield her zamanki gibi çok tatlı ve hınzırdı..
 
Geri
Üst