KaraLeke (Heavy Metal) - Ankara

arkadaşlar eleştiride bulunmadan önce lütfen verilen emeği göz önünde bulundurun.. böyle şevk kırıcı eleştirilerle bu grubu daha iyi bir yere getiremezsiniz sadece yapıcı eleştiriler yazarak daha iyi birşeyler çıkarmalarını sağlayabilirsiniz..

kafanızdaki heavy metal vokali kalıbına uymayabilir.. ama eminim elinden geleni yapmaya çalışmıştır.. bilinki böyle yerlere emek verilerek geliniyor..
 
Valla ben karaleke çalarken bazen kulisteydim bazen sahne önündeydim.Karaleke'den sonra sahne alma sırası bizdeydi,valla özellikle kulisteyken sound iyi geliyodu.Sahne içerisinde durum nasıldı ama dışarıda tek tek iyi duyuldunuz,grup içindeki enstruman uyumu iyi geldi.tebrik ederim,.Aynı sahneyi paylaşmak keyifliydi.Kolay gelsin.
2.kez aynı sahnedeydik daha önce de Biziz'de metal day 5 te aynı sahnedeydik.Daha nice aynı sahnelere ....:)
 
Anthrax demiş ki:
abi bune herkes karaleke'nin performansından bahsetmiş kimse benim sahne performansımı gündeme getirmemiş :( öle olsun yazarım bunları :D

Tebrik ettim ben seni özellikle, stage dive süperdi, kafayı yarıyordun az kalsın :) Benim de canım çekti stage dive yapmayı :)
 
Vay be 3 ay sonra 2 yıllık bir grup oluyoruz :)
2 yıl içinde 6 konser vermişiz yalnızca ama az olmuş. Tabii ki eleman değişikliklerinin kadronun bir türlü oturmaması etkisi de var. Durun konserleri yazayım içimden geldi :)

26 Şubat 2005 Rock Alive 13: İlk konserimiz, 18 yaş altı insanların çoğunlukta olduğu bir konserdi. Biziz Rock Bar'da çıkmıştık öyle. B.ktan bir playlistimiz vardı :) Zafer'in sahne kostümü konserin en vurucu noktasıydı(topsakal bere postal kamuflaj :D )

20 Mart 2005 Rocka Rock Konseri: Gölge Rock Bar'da sandalye ve masalara performans sergilemiştik. En boş konserimizdi :) Bir daha olmaması dileğiyle :)

8 Mayıs 2005 Metal Day 5: İlk defa büyük gruplarla birlikte sahne alma fırsatını yakalamıştık bu konserle, Crossfire, Magick, Soulitary diğer gruplardı.

12 Mayıs 2005 Gazi Üni. MMF Şenlikleri: Çok eğlenceli bir konserdi. Rüzgardan sallanan bir davul platformu ve kocaman bir sahne, oradan oraya koşan bir vokal, sahneden baget fırlatmamı isteyen seyirciler, bageti alan seyirciler bir de bageti tekrar sahneye fırlatan seyirci :) herşey çok güzeldi.

8 Ocak 2006 Heavy Metal 2: Aylar sonra yeni kadromuz ile seyirci karşısına çıkma fırsatı bulduk. En fazla seyirciye çaldığımız gün bugündü sanırım :) İlk kez birileri sahnemizden stage dive yaptı :)

26 Şubat 2006 Konser: Taylan Ayık'ın gelememesi ile biraz üzüntü veren konserdi. Olmayan anfilerden dolayı gitarları direk sisteme girip kötü bir thrash tonu ile Wasting Love bile çaldık :) Seyirci sahneyi bastı, neye uğradığımızı şaşırdık :)
 
Alexilaiho demiş ki:
Vokalimizden memnunuz. Herkes elinden geleni yaptığı sürece sorun yok ve böyle zaten.

Evet vokalden memnunuz, içinden nasıl geliyorsa öyle söylemesinde bence sakınca yok, illa ki "sesini sertleştir" diyip gereksiz brutalizeye, gereksiz gürültüye sebebiyet vermeye de gerek yok.
Önümüzde Doro gibi bir örnek var, sesi agresifleştirmeden de metal yapılabilir. Ki yaptığımız tür heavy metal, sesi aşırı agresifleştirmekten ziyade incelebilmek benim için daha albenili oluyor. Ki Vuslat gerektiği yerde yeterince sesini agresifleştiriyor bence, bu da vokalimizin kendi takdiridir, nerde agresif söyleyip söylemeyeceğini kendisinden iyi kimse bilemez sanırım.
 
garage0hj.jpg
 
Arkadaşlar bayan vokaliniz hakkında konuşmak istiyorum , bundan önceki bayan vokalleri de dinleyememiştim bu seferkini kaçırmadım ;) Sesi çok güzel.Erkeksi parçaları bile rahatlıkla söyledi.Ben takdir ettim arkadaşı.Nereden buluyorsunuz böyle bayan vokalleri can :D

Başarılar
 
Deep Inside Tayfası Gitaristlerine çok teşekkürler . Onlar Olmasa ne yapardık bilmiyorum. Metal Zone Pedallarını verdiler de çalabildik. Çok teşekkür ediyoruz. Ula Can Top sakal , Bere , Kamuflaj ve Postal süperdi demi. İyi güldük vallaha. Grubumuz için yorum yapan herkese teşekkürler.
 
Alexilaiho demiş ki:
Deep Inside Tayfası Gitaristlerine çok teşekkürler . Onlar Olmasa ne yapardık bilmiyorum. Metal Zone Pedallarını verdiler de çalabildik. Çok teşekkür ediyoruz. Ula Can Top sakal , Bere , Kamuflaj ve Postal süperdi demi. İyi güldük vallaha. Grubumuz için yorum yapan herkese teşekkürler.

Bere ve topsakal ile Blaze'e benziyorsun deyince gaza gelmiştin ama o kamuflajı giymemeliydin :D

+Abi ben kamuflaj ile postal giycem...
-Eeee, şeeeey, olabilir tabii...

Ben bir videoyu izleyim de egleneyim :)
 
Geri
Üst