Ankarada Jazz Dersleri?

Ankara'da Jazz dersleri (Teori, teknik, armoni vs... Herşey) nereden alabilirim? Bu iş kendi başına çalışmakla biraz zor olucak gibi, ki çok ta vakit olmuyor.
 
Bab vaktin yoksa bence alma derim.Çünkü dersi alsan bile tekrar edip çalışmadan olmuyor bu işler.Kendin çalışmasan hoca sana verecek alıştırma onları yapmak zorundasın bu sefer.Öss'ye falan gireceksen hiç bulaşma derim :)
 
Jazz çok geniş bir yelpazeyi kapladığı ve içine aldığı için boş vakitlerinde öğrenebileceğin bir yaklaşım değildir genel anlamda armoni dersleri alıp çok iyi şeyler yapabilirsin dostum ;)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Ya şimdi çok vaktim yok işin artisliği siz onu bırakın :) Şöyleki kendi kendine zor oluyor, birisiyle çalışmaya ihtiyacım var, daha iyi olucaktır eminim (Kİ bunu faydalarını gördüm). Genel armoni bilgisi bir şekilde var, bir şekilde öğrnmeye devam ediyorum...
Sanırım Jazz verebilicek insan genel anlamda armoni de verebilir, bunların hepsiyle ilgilenebilirm.
Ayrıca bunların boş vakitlerde olmıyıcak şeyler olduğunu biliyorum ;)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
cash demiş ki:
ya işte şöyle diyebilirim günde 1 saat'ten 3 sene devam edebilirsen iyi bir hoca ile su gibi yutarsın metodları ve yaklaşımları :D
Olay orda zaten, uzun bi süre gitarla küs kaldık adam gibi çalışmadım. Yeniden ateşlicek, farklı (Yanlış anlaşılmasın Jazz'la alakalıyım, 0 alaka gibi birşey söz konusu değil) birşeyler gerek. Eğer öyle olursa o 1 saat normalde, 4-5 saat olur. Tatillerde 10 saate çıkar ;)
 
Ammaaaaaan istek olduktan sonra hiç bir şey problem değil...
herkes soğuyor ve küsüyor gitara ben 2 aydır küsüm canımı sıktı çok bende küstüm :)
 
Güniz sokakta Goridon Akademi var.. Orda gitarcı Ersun var. Davul derslerine Durul Gence geliyodu hatırladığım.. Vokal' e Sibel Köse diye hatırlıyorum.. Ama çok sıkı değildi. Ersun caz gitaristi. Istersen oraya bi git.. Dur bakiim telefonu duruyosa veriyim.. Bi ara.. Bu Yamaha müzik okullarının bi şubesi gibi açmışladı sanırım.

Malesef telefonu durmuyor.. Güniz sokakta abi işte.. web adresi olmalı.. bi google dan arat istersen.. Hoşçakal..
 
**ben de tunalıdaki gordion caz akademiyi önercem..jazz teorisinden jazz tarihine,armoniden,uygulamalı derslere kadar her dersi veriyorlar haberiniz ola..

**bir eğer birebir ders almaktan gocunmuyorsan gökay diye bilkent jazz da okuyan çok başarılı bir müzisyen var ders veren..telefonunu yollarım özel mesajla istiyorsan..tabi halen ders veriyorsa.
 
bence kendin elinden geldigi kadar bi seyler ogrenebilirsin...internette birsuru kaynak var...arlakadasların dedigi gibi hic kolay deil ama en azından basic theory i ogrenirsin ve jazz hakkında biraz fikrin olur ve ayrıca calmayada baslayabilirsin yavas yavas....ama teknik ve teoriden once kendiniufuk olarak gelistirmen gerek...

ben herseyi kendim ogrendim ve hocaya falan gitmedim ve su anda azda olsa fusion calmaya basladım...

ama akademik egitim sart tabi...ehuhe

iyi sanslar sana
 
Geri
Üst