piiz

Demo

Öncelikle ali kardesime tesekkur ederim yorumları için..bizi onurlandırıyosun:)
Demo olarak bi dagıtıma gitmeyi şimdilik dusunmuyoruz ama yarın
Piiz - Serde
Piiz - Hadi denizim
Piiz - Farkında mısın ParcalaRINI www.ertx.com daki demo arsivine ve becerebilirsek bu sitedeki DOWNLOAD bolumune koyacaız...ilginize tesekkur ederiz... 8)
 
beyler şarkılar iyi, performans iyide... o ahmet denen orman kaçkını çocuk hiç uymuo o gruba..
erban ben rashit/manisa).. manisa desteği gelio...
kolay gelsin.. şansınız bol olsun bu alemde..
 
ewt erhancım verdiğin linkten şimdi şarkıyı(serde) indirdim yanımda ark var. ikimizde bayıldık, daha önceki yorumumda yazdıklarımı biraz değiştiricem. şarkıyı ikinciye dinliyoruz üç dört beş... olcak galiba. senle kaç sene çaldık ama sesinin bu kadar iyi olduğunu ciddiyim yeni anlıyorum. çalmanızdan bahsettiğim olayı sadece intro ve bitiş için kabul edin gerisi gayet iyiymiş. eleştrileri kısıyorum biraz. onlarda da davul hoşuma gitmedi(çalınış değil ritim)
beyler bu şarkı son zamanlarda dinlediğim en iyi şarkı bi amatör grup şarkısı da değil (bu arada basçıyı tebrik ediyorum, baslar çok tatlı)
grup arkadaşlarına da bi çift sözüm var:
çok şanslısınız beyler böyle bi vokaliniz var
erhan sana da itirafım; HAKKATEN YILDIZ SENSİN KOÇUM:)))
 
Re: Demo

sr_71 demiş ki:
Öncelikle ali kardesime tesekkur ederim yorumları için..bizi onurlandırıyosun:)
Demo olarak bi dagıtıma gitmeyi şimdilik dusunmuyoruz ama yarın
Piiz - Serde
Piiz - Hadi denizim
Piiz - Farkında mısın ParcalaRINI www.ertx.com daki demo arsivine ve becerebilirsek bu sitedeki DOWNLOAD bolumune koyacaız...ilginize tesekkur ederiz... 8)
serde isimli şarkıyı indirdim fakat diğerlerini göremedim sitede onlarıda bekliyorum!!!

serde isimli şarkı gerçekten çok güzel özellikle vokal çok iyi, diğer çalışmalarıda bekliyorum......
 
51.Bölge

..Demek sonunda kabul ettin alicimm..abi mesajı okuyamamıştım şimdi baktım bu kadar gülceemm aklıma gelmemişti..saolasın can arkadasım butun yorumların için..senle başlamasak hiç baslamayacaktım bu işe.hatırlarsan senin ısrarlarınla ilk kez şarkı söylemiştim.yalnız ben de senin bu muhabbetlere gaza geldim yeni bestedeki vokalleri cok kotu okumusum gibi geliyo bana..onları da cok yakında koycam dediim yerlere(üşengeçlik işte hala interneti alışkanlık haline getiremedim)..onları da dinle oole konus hayal kırıklııına uğramayalım sonra:) :arrow: bu arada yakında burayı da manisa yapcaz galiba özgür beyler falan da buyurmuslar..hepinizi opuyorum saolun teşekkurler ediyorum
51.bölge
 
Arkadaşlar..
Yeni 2 sarkımızı yine ertx.com a koydum.bu siteye de koyacaktım ama turlu işlemi gözüm yemedi.rapidshare kabul etmiyo..www.ertx.com da demo arsivi---eskişehir grupları bölümünden indirebilirsiniz...
 
Eskişehirdeki arkadaslar için söylüyorum..

Salı - Cuma Ares Bardayız..
Perşembeleri de Hayal Cafe del mar 'da Çalıyoruz..

isteyen arkadaşlar program günleri bizden isterlerse de demomuzu tedarik edebiliriz...saygılar..
 
Vazgec Gonul

Klibi izledim fena olmamis :p saka bir yana, bizi el ustunde tutmaya calisarak huzurlu bir calisma ortami yaratan grup elemanlarina kendi adima tesekkuru borc biliorum. umarim sevilir ve begenilir klip ve gene umarim vazgec gonul takintim grup adina olumlu bir etki yaratir.
cagri guven...
 
selam piiz ben slide_penguin ve alternative 5 gitarcısı alişan...

iki grubum adınada piiz'e can-ı gönülden destek veriyorum.bu arada klibinizi izledim tedarik etmeye çalışıyorum ama hala bulamadım internette(artık çağrıdan alıcaz napalim :D ).vazgeç gönül çok sevdiğim bi şarkıydı,siz daha da güzel bi renk vermişsiniz.

umarım herşey yolunda gider ;)

Alişan
 
Tesekkürler

slide_penguin ve alternative 5 e cok slm olsun...Basarılarınızın devamını diliyoruz arkadaslar..

yakında klibi internete koyuyoruz alakanıza cok tesekkür ederiz...
 
vazgeç gönülde çok güzel olmuş, uzun zamandır bu tarzda güzel şarkılar dinlemiyordum,gerçekten çok güzel çalışmalar arkadaşlar...
devamını belemekteyim...
 
egexxxx tesekkürler...
devamını biz de getireceğiz en kısa zamanda..
bu arada YETER bizce cok profesyonel bir düzenleme olmuş..biz de sizi can-ı gönülden tebrik ediyoruz basarılarınızın devamını diliyoruz..
 
Geri
Üst