Rind

Rind 2003 yilinin yazinda Ankara’da kuruldu. Bir çok eleman arayisi ve degisikligi geçiren grup, 2007 yilinin baslarinda oldukça begeni toplayan, üzerinde grup kuruldugundan beri çalisilan bestelerini kaydetti ve sevenleriyle bulustu. Rind Bu demodan sonra adindan çokça sözettirdi ve bir çok yerde canli performanslarini sergiledi. Bunlardan bazilari:

Ankara=> SSK Gölge Bar, Tunali Gölge Bar, Bar Fly, Biziz Bar, If Performance Hall, Garage Bar, ODTÜ MT rock ve beste günleri.


Istanbul=> Studio Live, RH Positive.


Eskisehir=> Hayal Kahvesi, 222.


Rind konserlerinin disinda, Persembe geceleri Biziz Bar’da düzenli olarak sevenleriyle bulusmakta, Sevdigi gruplarin coverlari yani sira kendi bestelerinden de çalmaktadir. Tarzlari konusunda pek fazla konusmayi sevmeyen grup, bestelerindeki asil amacini dört kisinin kimligini yansitmasi, dört kisinin içinden gelen, kaliteli müzik yapabilmesi ve dünya standartlarinda soundlar elde edebilmek olarak belirlemis. Zira gruptaki dört kisinin müzik zevkleri ve müzige bakis açilari çok farkli. Grup bu temelde Rind olarak bestelerini bir potada eriterek ortaya çikartmakta. Grubun bestelerine bakildiginda da tarz kaygisi olmadigi açikça görülmektedir. Rind bu amaci ile kendini kisitlamamis ve bir tarzda kapali kalmayi kendine uygun görmemistir. Besteleri ile ön plana çikan grup su siralar hararetli bir çalisma içerisinde ve yepyeni bestelerle ugrasmakta. Çok yakin zamanda isminden yine bolca sözettirecekler gibi. Müzigi kendi yasamlarinin en üst noktasina koyan, müzige deger veren insanlardan olusan Rind grubunun su anki kadrosu:


Cagatay SEN=> Vokal/Gitar



Deprem GÜRDAL => Gitar



Ertugrul KULAKSIZOGLU=> Bas Gitar



Can GÜLER=> Davul



Rind yakinda sasirtici sürprizlerle karsinizda olacak…
 
eee deprem grubu siz bizim kardeş grubumuz sayılırsınız sizinde bizim gibi kalender bir hedef kitlesine sahip olmanızı dilerim bakın kitaba el basın bu sefer vokal değiştirmeyin:)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Yeni besteler yolda...yeni vokalimizin de çok çok hayırlı olacağına inanıyorum...hepimiz müziğe çok acıktık...vokal olmadığı için uzun bir zaman çalışamadık...Biraz daha zamana ihtiyacımız var...Umalım ki herşey bizim ve çevremizdekilerin istediği doğrultuda olsun...Biz kendimize güveniyoruz!...
 
Deprem'e müzik hayatlarında kocaman başarılar..
Umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz..
Bir diğer konserinizede gelme dileklerimizle..
ŞakaGibi/erinç

Ertugrulcum opuyorum kardesim..
 
teşekkür ederim erinç kardeşim ama şöyle bir durum var hacettepede çıktığım grup bu grup değildi ben sadece konuktum orda belirtmek isterim...
bizde şaka gibiye başarılar dileriz...beraber sahne almak dileğiyle,daha güzel konserlere işallah...
 
şu an sadece bi kaç ev kaydımız var ama umarım en kısa zamanda bir demo kaydedicez...ama sürekli bestelere birşeyler ekleniyo ve tamamlandığını hissedemiyoruz...hissedebilsek yapıcaz ama... :D
teşekkürler ilgilendiğin için...
sizin soundcheckte çaldığınız parçayı ben çok beyenmiştim sizinde varsa bi demo bende rica edebilir miyim bilare?
 
Şimdi indirdim şarkıyı , çok değişik olmuş çok hoş olmuş ellerinize sağlık beyler. Sanırım göktuğun dediği şarkı buydu canerin söylediği..?
 
Geri
Üst