Barkod

Abi hepinize kolay gelsin. :( Ben orda olamıyorum haliyle.Ama her zaman yanınızdayım bunu biliyorsunuz...Bir stüdyo için neler vermezdim..Çıldırıcam burda(izmir) :evil: Neyse Volkan tek mi yoksa başka gruplarda var mı?Kendinize iyi bakın.Tekrar kolay gelsin..Tam kadro çıkıcağımız günleri sabırsızlıkla bekliyorum..Buarada hattı aldım.No aynı.Ama telefon yok.Bulucaz artık :? Telefon no larınızı da ya msj atın yada Ö.M atın..Hiçbir numara yok elimde.Hade kalın sağlıcakla
(Depreme katılıyorum:Yalnızlık sonsuza kadar) :cry:
 
açıkcası neyin ne olacağı konser saatine kadar tam olarak belli değildi.Yalınayak, lepistes ve isimlerini yanlış hatırlamıyorsam gaipten sesler ile birlikteydik. Berkay ii kas şu össye sen olmayınca çooooooooooooooook eksiğiz. Kendine iyi bak.
 
hah şoyle yahuuuu
kulaklarımın pası silindi..andac cafe konseriniz gercekten görülmeğe degerdi...izlemiyenler sanırım cok şey kaybettiler..
hepinizin eline terine volkan sesine saglık..cok sagolun sahnesi olmıyan cafemizde cok iyi bir sahne yaptınız...herkez cokkk eglendii.
hepinize cokkk teşekkürler...deprem sanada cok teşekkür ederim...
 
05-03-05 Andaç konseri.
Reşit abi desteklerin için saol. ufak tefek hatalar vardı ama amacımız güzel bi ortam güzel bi konserdi. biz sahnede gayet eylendik. umarım herkes aynı düşüncededir.Çalışmalarımıza devam etcez tabiki.Başka programlarda tekrar birlikte olmak dileğiyle.Destekleyen beğenen beğenmeyen herkes saolsun...
 
Barkodcuğum... Bazı sorunlardan dolayı kızılaya inemiyorum. Umarım konser hakkediğiniz gibi iyi geçmiştir. Bu arada kayıt süper herhalde Korn albümünden sonra koyup dinlediğim ikince hard core kayıt olacak.
 
Herkese çok tesekkürler. Elimizden geldigince en iyisini yapmaya çalisiyoruz. Lepistes, ogün konseriniz bölünmeseydi çok daha güzel bir gece olacakti basarilar.... Çok sagolun.
 
Beyler konser gayet başarılıymış duyumlara bakılırsa.Ellerinize gırtlağınıza(volkan)sağlık.Hergün duvara bir çentik daha ama yakında yanınzda olabilmeyi umuyorum.(bu arada duvarda yer kalmadı :roll: )Görüşmek üzere....
 
Barkodu burdan tebrik etmek istiyorum hem süper çaldılar hemde o ses sisteminde kendilerini baya gösterdiler... Bu arada Helios olarak ziller için teşekkür ederiz o gün aceleden söylemeyi unuttuk... kaydınızı bende istiyorum andaça soracaktımda unuttum bi sormayı... Hadi kalın sağlıcakla Not: Deprem bence yalnızlık ölene kadar :D :twisted:
 
bnde sizi andaçta dinlemiştim oldukça guzeldi kayıt için konusmustukta hafta sonu bi ara andaça(cafe olarak bahsettim yanlıs anlasılmasın) uğrayacaım
 
Geri
Üst