Barkod

Ya forumu 2 gün boş bıraktık olaya bak. Arkadaşlar bu atışmalarınızı birdaha lütfen burda yapmayın ve mümkünse o mesajlarınızı silin(endora ve kacak01 için söylüyorum). maresalx, teşekkürler.
 
merhabalar BARKOD! kusura bakmayın uzun zamandır yazamıyorum. teşekkürler Yaso , geldiğim zaman inşallah dediklerini yaparız. sen de sağol Sekocum. Gurbette benim de sizlerin desteklerine ihtiyacım var. :)
inanın burada sizleri dinleyenler geleceğinizin parlak olduğunu söylüyolar. Buna biz de inanıyoruz. Herkes 4 gözle albüm bekliyor. ama önce össsssss tebi.:) öss ye gireceklere öss için başarılar. üniv. okuyanlara da derslerinde başarılar. ayrıca kayıtlarda ve konserlerde de başarılar. Hade kendinize iyi bakın. dasvidanya!!(görüşmek üzere!) ;)
 
slm volkan ben rasim kağanın sınftan allah yolunuzu açık etsin abi yeni kayıtlar oldukça kağan vasıtası ile bana ulaştırırsanız sevininrim abi kayıtlar gayet hoş seko ve yasine selamlar kağanla zaten görüşüyoruz eyvallah
 
Tüm yorumlar için teşekkürler. Burak abi sana ayrıca teşekkürler ta oralardan verdiğin destek ve moral için. Lepistes durumumuzu az çok biliyorsunuz tüm olumsuzluklara rağmen (gitaristlerden birinin ankara dışında olması, davulcunun ankara dışında okuması, 2 elemanın öss çilesi...) bişeyler yapmaya çalışıyoruz. ir-da, konser planlarımız var ama neyin ne olacağı belli değil, sürprizler olabilir! Rasim, kayıtları çoğaltma, dağıtma konusunda biraz sıkıntımız var (benden kaynaklı) çoğalttıkça dağıtıyoruz sanada ulaştırmaya çalışırız.
 
Önemli değil kardeşim ehr zaman arkanızdayım. yeter ki siz bişeyler yapmaya çalışın. :) desteklerim sonuna kadar. her konuda yardımcı olurum çekinmeden sorabilirsiniz. özel olursa özel yardımcı olurum :)
hadi kendinize iyi bakın. görüşmek üzere. Başarılar :)
 
burak bey saol desteklerin için. bizde öss ye kasıoz burda. az kaldı kurtulcaz. inşallah yazında umduklarımızı yaparız. harbiden volkan bi konser olsa şu aralar hiç fena olmaz aslında ama herkes meşgul. neyse yaz gelsin daha iyi olur.Hem beko da gelmiş olur.
 
Beyler bencede bu aralar bir konser ayarlasanız iyi olabilir.Yani ben yine orda olamıycam ama :cry: Yazın her türlü ordayım hiç kaçarı(?) yok..Destekleyenlere teşekkürler.Herkese kolay gelsin.Görüşmek üzere..
 
ben kayıtları bi arkadasta dinledim.. acıkcası sozler hiç anlasılmıyor . ve pek bepenmedim kayıdı cunku duyduğum tek sey gitar ve bateri sesiydi..
 
endora demiş ki:
ben kayıtları bi arkadasta dinledim.. acıkcası sozler hiç anlasılmıyor . ve pek bepenmedim kayıdı cunku duyduğum tek sey gitar ve bateri sesiydi..

Sözlerin anlaşılmamasının sebebi benim söyleyiş tarzımdan ötürü, ilk dinleyişte anlaşılmaması doğal zaten insanlar albümlerine şarkı sözlerini de koyarlar ki (hepsinde değil) anlaşılmayan yerler daha rahat takip edilsin die(bizim böyle birşey yapmamız da imkansızdı). Ayrıca ilk kez enstrümanlar vokali kapatmış diyen biri çıktı. Tekrar bir göz atacağız. Eleştirin için teşekkürler.
 
Volkan The Barkod abiii... Dinledim sizin kayitlari, çok iyi olmuş abiii... Mükemmelsiniz abi, tam gaz, tam destek abiii... Yapin artik bi konserde dinleyek artik beee....
 
eyvallah volkan konser haberlerini takip ediyorum o sıralarda ankarada olursam mutlaka gelecem sözlerin anlaşılmaması olayı ise biraz öyle ama bu tür müzik yapan gruplarda çok kez anlaşılmaz ayrıca o da olsaydı az dahi amatör değil profesyonel oluyormuşunuz be volkancım mutlaka kusurlar olur önemli olan düzeltmeye çalışmak saygılarımı ve desteğimi eksik etmem vazifemi yaparım eyvallah :p
 
xxx.jpg
 
Geri
Üst