Barkod

Pardon Türkçe de hatalar yapmışım.. Öğrencez artık :LOL: Önselcim öncelikle selamlar..Üye olduk artık.(We're just a moment in time)
Volkan sağol kardeş kargo geldi.. Dediğim gibi kayıt hoş olmuş,gelen yorumlar gayet güzel.İlerde dahada iyilerine kasarız,ben bi gelebilsem.Herkese selamlar.Okuldakilere kolay gelsin.Görüşmek üzere...
 
olm sabret o fotolarla kaydı zor toparlayıp gönderdim geri kalanları da toparlayıp başka bi postada gönderirim. Kendine iyi bak.Anka gelcem diye de kasma şu sınavı düzgünce hallet hep burdasın zaten!(ama gelsende hiç fena olmaz hani!) :)
 
ooo kayıp gitar. bizde seni kaybettik sanıyoduk. neyseki sonunda kaydolmuşsun foruma. neyse volkan inşallah bi ara foruma kaydı koyacak.
volkan bu aralar bi konser ayarlasak ya.
 
Yok lem daha kaybolmadım..Gerçekten koysun abi artık kaydı.. Konser ayarlayın boş durmayın..Ben gelemem ama siz yine halledersiniz.Sekoda arada girse ya şu foruma.Yato Şapka sende mi?? 8O Yoksa kayıp mı oldu?? Bu arada cep telefonumu kaybettim.. :kafaat Tamam bağırmayın salağım biliyorum...Özel mesaj yada forum üzerinden haberleşelim...Ha bide wolkan sen harbiden ayısın.Kaydı dinleyen tüm izmirliler tarafından onaylandı :mrgreen: Hade kalın sağlıcakla..
 
Berkay nasilsin abi teli kaybetmissin salla zaten seni aramak istemiyodum Hihihi odtu secmelerine katildik ve babayi aldik sanirim bizim tarzimizda calan bir grup secmemisler.Akademik uyari almisim abi bunun yuzunden Eskisehirle baglarimi guclendirmem lazim Ankara ya artk daha az gidicem artk kaderimiz ayni sayilir yazinda buyuk bir kismi eskshrde olcam ben en iyisi burda bi eve cikayim siz de yazin gelirsiniz burda hizlandirilmis bi sekilde yolumuza devam ederiz kimse satis yaptigimi dusunmesin boyle olmak zorunda azicik gec farkettim.Kayitlari eskisehir rock project 2 ye vermeyi dusunuyorum 2. si olcak diye bi soylenti var haberiniz olsun insallah sorun cikarmazlar.
 
Burak Abi ilgin icin tesekkur ederim. kayitlari almissin.simdilik cikardigimiz bu. Elimizden gelenin en iyisi dgl ama yinede tatmin edici sonucta bu ilk adimdi bizim icin stresliydi.Sozlerin pek anlasilamadigi soyleniyo kayitlarda tek dinleyiste anlasilmasi zor cunku volkanin tarzi bu.Volkan sozleri isteyenlere ozelden gonder abi.en yakin zamanda seni TURKIYE de gormek dilegiyle kendine cok ii bak
 
Salladım zaten..Odtü'yü de kafana takma daha çok yol var önümüzde.Sen okumana bak yazın iyice bi asılırız.Akademik uyarı ne lem?? Ceza falan gibi bişey mi?Verebildiğin heryere kaydı ver.Burdada 9 eylül radyodan bi elemanla görüştüm.Kaydı ve şarkıları beğendi..Yakında radyoda bi program ayarlıycakmış.Orda çalabileceğini söyledi.Bakalım halleder inşala..Birde ayarlayabildiğiniz konserlere çıkın ortam soğumasın bence..Satış falan da yok ortada böyle şeyleri düşünme.Volkan abi söz yazmalara devam et..Ben de bişeyler oluşturmaya çalışıyorum.Yazın bizim için daha yararlı ve rahat bir ortam hazırlayacağına inanıyorum.Seko eve çıkabilirsen çık.Böylesi çok daha iyi olur.Ben 2-3 günde bir foruma giriyorum.Muabbete devam..Sınav sonucunda oralara olmayı diliyorum.Ama sadece dilemekle olmuyor galiba:)Herkese kolay gelsin..
 
Konser projeleri var elimden geldiği kadarıyla birşeyler yapıyorum okulları össyi falan bi halledelim çok daha rahat ve hızlı çalışıcaz. Kendinize iyi bakın.

Korkma Söyle
Bu Halde Nereye?
 
parçalar çok sağlam olmuş abi..dinleyenler de takdir etti sizleri..çok çok iiler..hatta sizin de izniniz olursa çekiceğim filmde soundtrack olarak kullanmak isterim KUKLA yı...hadi kolay gele..yaza kadar daha da çalışın bekliyoruz...değirmendere den selamlar...
 
aslipknotsic demiş ki:
parçalar çok sağlam olmuş abi..dinleyenler de takdir etti sizleri..çok çok iiler..hatta sizin de izniniz olursa çekiceğim filmde soundtrack olarak kullanmak isterim KUKLA yı...hadi kolay gele..yaza kadar daha da çalışın bekliyoruz...değirmendere den selamlar...

Eyvallah, sağolasın Değirmendereden destekleyen herkese teşekkür borcumuz var bence. Kendinize iyi bakın.
 
Değirmenderelilere selamlar.desteklerinizden dolayı saolun.Elimizden geleni yapmaya çalışcaz.
Bende diyorum bu Berkay'a neden ulaşamıyorum. kırk yılda bi adamın sesini duyalım diyoruz adam telefonunu kaybetmiş ya!! ne diim geçmiş olsun.
ha bide volkan senin yazdıın sözleri bana getirceen yok. bi ara netteyken özel msj at.
 
Bendende bütün d.derelilere selamlar.Fırat cım Kukla yı kullanmanda hiçbir sorun yok.Tepe tepe kullan.Filmde ve çekimlerde başarılar,kolay gelsin.Koz dan çok daha iyilerini yapıcağından hiç şüpem yok.Keşke zaman ve imkan olsaydıda film için sana bi soundtrack ayarlıyabilseydik.Yazın fest yada konser ayarlamaya çalış.Amfi zor ama izmitte bi bardada ayarlıyabilirsin bence.Yatocum beni hala arayabilirsin ev telefonu diye bişi var :p Gerçi bende ev telefonumu bilmiyorum ama...Yeni bi hat yada aynısını çıkarmaya çalışcam.Haber veririm.Beyler bu arada telefon no larınızı bana ö.m olarak atarsanız sevinirim.Bütün no lar gitti haliyle..Serkanın ankara ya gelebilceği zamanlarda konser ayarlayın.Uzak kalmayın ortamlardan..Herkes çalışmalara devam etsin.Bişiler çıkarmaya devem edelim.Yazın düzene sokarız..Kolay gelsin.Kendinize iyi bakın.....
 
Cumartesi yani 5 Mart saat 18.00 da Andaç Cafede (Metropol Sineması Karşısı) düzenlenecek konserde sahne alacağız bekleriz. Giriş beleştir yaş sınırıda yoktur.
 
gencler cumartesı konserınızde başarılar hepinize :) gelmeye çalışacam ama volkan beni mutlaka anlıyodur odevler falan...:( tekrar başarılar bilkentten slmlar...
 
Geri
Üst