Robin Williams

elimde film arşivi var. sıkıldıkça filmleriniizlerim en sewdiğim filmleri patch adams, good will hunting ve al pacino ile rol aldığı insomnia gerçektende her filmde oyanaybilecek, gerek güldüren gerekde hüzünlendiren yüz hatlarına sahip bir insan.
 
oof çok severim ben bu adamı ya çok güzel filmleri oyunculuğu en son dün bir filmini izledim doktor rolünde ismini hatırlıyamadım sonra yazarım güzel bir yorumla birlikte
 
patch adams ve ölü ozanlar derneği'ndeki oyunculuğunu hasta oldum.. ama yine de kendi ilk üçüme giremez o ayrı. iyi bi amcadır kendisi, mimikleri falan süperdir..
 
Müthiş bir oyuncu en beğendiğim filmi Good Will Hunting
goodwillhunting.jpg
 
Gutemensch demiş ki:
Geçen belgesel vardı trt2de filmlerini bi türlü oskar alamamsını anlatıyodu.Adama bildiğim kadarıyla sadadece dadıl bi film vardı onda oskar vermişler.Kötü değildi ama daha ne filmleri vardı gitmişler en iyi makyaj oskarı vermişler ya.yazık hakarettir adamın oyunculuğuna.resmen endüstri oldular kardeşim ticaret için film yapıyolar.Bu arada what dreams may come filmini izleyen yokmu ya?

What Dreams May Come, süper bir filmdir bana göre, izlediğim en iyi aşk filmlerinden biri...

"to sleep perchance to dream... for in that sleep of death what dreams may come... must give us pause..."

1999 yılında best effects/visual effects dalında oscar kazanmıştır.

ayrıca filmi son izlediğim zaman, Robin Williams cehennemde karısını bulduğu, ona hatırlatmaya çalıştığı, tam o sırada telefonuma bir mesaj geldi, sevgilim beni terk etti...filmin etkisi on katına çıktı :cry:

"i forgive you... for being so wonderful that a guy would choose hell over heaven just to hang around with you"
 
cok iyi bir oyuncu bence.mimiklerine bayılıyorum."what derams may come", "insomnia" ve "Patch Adams" favori filmlerim. zaten adam babama benziyo bigün ekrandan dalıp bağrıma bascam o olcak valla.....
 
-osman- demiş ki:
ölü ozanlar derneğini nasıl unuttum yaaa :oops:
valla ben de unutmustum iyi ki hatırlattın.o filmi izledikten sonra hakikatten böyle öğretmenler var mı diye kuskuya düsmüsümdür ama evet varmıs diyebileceğim bi insanla karsılasmadım henüz :roll: filmde ethan hawke da henüz bıyıkları terlemiş bir tazeydi :LOL:
 
Uzun bir süre önce TV`de izledigim bir Robin Williams filminde Robin Williams ölüyordu ve ruhu hayattayken yaptigi bir resminde canlaniyordu. Resimde mor tonlar agirliktaydi ön planda büyük bir agac vardi. Hatirladigim tek sey bu resim. Hangi filmden bahsettigimi bilenlere filmin ismini yazmalari rica olunur :)
 
gooooooooodddd mooooorrrrninnnnngggg vietnammmmmm!!
diye bağırması nasıl unutulur!!

bu arada ilginç bi bilgi
good will hunting'de minnie driver'ın oynadığı karakter yazılırken, lars ulrich'in eşi skylar'dan esinlenilmiş
 
hakan_el demiş ki:
Uzun bir süre önce TV`de izledigim bir Robin Williams filminde Robin Williams ölüyordu ve ruhu hayattayken yaptigi bir resminde canlaniyordu. Resimde mor tonlar agirliktaydi ön planda büyük bir agac vardi. Hatirladigim tek sey bu resim. Hangi filmden bahsettigimi bilenlere filmin ismini yazmalari rica olunur :)

bende televizyonda izlemistim..cok güzel bi filmdi.sürekli kullanilan mor tonlarina bayilmistim. "what dreams may come" filmin adi ölüp cennete giden bi adamin karisini arayisini anlatiyordu.(cok basit oldu tabi:))
:arrow: http://www.imdb.com/title/tt0120889/
 
robin williams beni her zaman etkileyen bir oyuncu olmuştur her filmi de izlenebilecek bi adamdır bi çok filminde komik rollerde gözükse de hepsinde duygusal yönlri de çıkarmıştır tabi ki de her rolünde altından kalkabilen bi oyuncudur kendileri
 
ailecek izlenebilen fantastik filmlerin de adamıdır. mesela;

40723851.jpg


çocukken ailecek izlenen filmleri yıllar sonra orjinal dilinde izleme şenlikleri vol.666
robin williams hem komedi hemde dramda kendini ispatlamış bir usta. peter pan'ı canlandırdığı "hook" tan sonra yine fantastik bir işin üstesinden gelmiş. küçük kirsten dunst'ı izlemek ayrı bir keyif. o zaman bilemiyorduk çok güzel bir hollywood yıldızı olacağını. dvd ekstralarında jumanji oyunları var.
 
Geri
Üst