Kılçık (rock) - Ankara

Dün akşam harikaydı,gerçekten cok basarılıydınız :!: :!: :alkıs Ben acayip keyif aldım.Sonucları sabırsızlıkla bekliyorum. :cigara Keşke bizimde oy verme gibi bir şansımız olsa ama malesef....Umarım sonuclar sevindirici olur. :tap:
 
kılçık 28 mayıs pazar gunu odtu 50. yıl stadyum konserlerinde sahne alacak.

gruplar :
pandomim
salane(josef k.)
kılçık
kül
110
mavi sakal
starsailor

bilet:20 ytl
 
evet umut okadar birlikte konser ayarlayalım dedik olmadı demek o güne kısmetmiş :D umarım iyi geçer herkes eğlenir :) ayrıca gelen herkes güzel bir gün geçirmenin yanında çok iyi bir hayır yapmış olacak çünkü biletlerden elde edilecek gelir odtü burs fonuna ve türk kızılayına bağışlanacak... herkesi bekliyoruz... :)
 
roxynin ilk üç gününü izledim ve sahne duruşu en iyi gurup olarak bi kılçık'ı bi de makine'yi gösterebilirim(İkisi çok farklı tarzlardaydı ama ikisi de iyiydi yani),arka arkaya çıkmanız çok ilginç oldu..

ikinci şarkıyı o kadar beğendik ki(ilk rifften şarkıyı gitaristi bestelediğini de anladık) akşam yanımdaki arkadaş gurubun gitaristinden şarkıların linkini istedi :)

cidden çok başarılıydınız,istanbulda verdiğiniz tüm konserlere gelecek dinleyici buldunuz yani ;)

başarılarınızın devamı dileğiyle,tarzınız,gurubum Ek Sefer'in tarzına çok yakın,aynı sahneyi paylaşabiliriz ilerde..
 
Vine_Inlay öncelikle gelip dinlediğiniz için teşekkür ederiz :) söylediklerin bizi mutlu etti sağol :D biz de sizi dinlemeyi çok isteriz ve dediğin gibi yakında aynı sahneyi paylaşırız umarım... :D
 
ehuhehehe, bi dakka len..

lan neler olmuş bizim mahallede ben taşındıktan sonra be!!! yani fotoğraftan yanlış anlamadıysam yazıkırı- girişim gençliği grup kurmuş.... tabi bilmem beni hatırlarmısınız? samet ben (belirteyim dedim)

abicim çok beğendim şarkılarınızı, süpermiş yav, akşam akşam mutlu oldum vallahi..


not: başak senin sesinin de bu kadar güzel olduğunu farketmemiştim esasta, helal olsun diyorum ötesini söylemiyorum

başarılar gençler
 
hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar roxy finaline dinlemeye gelemedim lanet method dersim yüzünden.. fakat gelin görün ki eskişehirde tanımadığım insanlardan methinizi duydum.. roxy de dinlemişler we çok beğenmişler.. starsailorla aynı sahneyi paylaşmak yakışır size.. ozancığıma da teşekkürler ediyoruz.. demonuzu çok beğendiler.. keşke albüm de gelsede onu çok beğenseler değilmi arkadaşlar artık gelmedimi zamanı sizce.. hepinizi tebrik ediyorum.. sizi gururluyorum :D duygusal halı yıkama :D :D
 
Bu kadar çok beste yapabilmiş bir grubu önce tebrik etmek lazım.Hadi size albüm yapıcam diye birisi çıksa gelse maşallah albümü kotarabilecek kadar besteelri var.Üstelik bestelerin çoğu da gayet kaliteli üzerinde çalışılmış.Bundansonra Kılçık grubu bence sahne alabildiği her yerde sahne almalı ve bu besteleri kalabalıklara da öğretmeli.Sahne performansınızda iyiyse gerçekten önünüz açık..
Vokalin ses rengi ise ayrı bi mesaj konusu olur.Bu sene roxy olmamış ama seneye bi daha denersiniz:)
 
evet arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyoruz.. samet bekleriz valla bi konserimize artık :D gerçi bi 5 sene önce falan okullar arası müzik yarışmasında karşılaşmıştık senle bilmem hatırlıyo musun orda bahsetmiştik sanırım gruptan falan ama çok uzun zaman oldu unutman normal ben de sen mesaj atınca hatırladım :D neyse.. roxy olmadı napalım kısmet değilmiş :D önemli olan zaten yarışmayı kazanmak değil sizin gibi daha önce adımızı duymuş ya da duymamış dinleyicilere müziğimizi sevdirmek ve duygularımızı sizlerle paylaşmak.. albüm konusuna gelince jane o konuda pek acele etmemek gerekiyor sanırım zaten iyi müzik yapıyorsak eninde sonunda çıkar.. DeadFoze fırtına şarkısını www.purevolume.com/kilcik2 adresinden dinleyebilirsin ama malesef şuanda ondan daha kaliteli bi kayıt yok elimizde. neyse herkesi 28inde odtü ye bekliyoruz.. konserle ilgili sorusu olan www.odtu50.yilkonserleri.com dan merakını giderebilir.
 
aga ben ne bileydim, sandım lise orkestrası neyin, ama cidden tebrik ediyorum hepinizi, gözlerinizden öpüyorum konser biletini de bugün edindim. muhakkak dinliycem en ön saflardan.

hakkaten besteleriniz çok iyi, çok akılda kalıcı şimdi bi daha dinliycem, başarılarınız devamını diler hepinize ayrı ayrı selam ederim
 
hiç elinizde roxy video,foto, vs. varmı? varsa paylaşmak istermisiniz :) sanrım 2006 uğurlu geldi size, umarım yolunuz hep açık olur.
 
Geri
Üst