Pete&Pete

B

bullethole

Nickolodeon'dan hatırlayacağınız dizi.
Aynı Seinfeld gibi o da hiçbir şey üzerine kurulu, ama çok güzeldi bence.
Yıllardır çalan ankesörlü telefonuyla,Pete'lerin annelerinin kafasındaki metal plakayla,küçük Pete'in kolundaki denizkızıyla,'yolların kralı' babalarıyla ve daha bisürü şeyle muhteşemdi..
Umarım cnbc-e bi güzellik yapar!
 
hey evet bayılırdım. Özellikle bi bölümde milkshake gibi birşey içiriyolardı maç kazanınca herkesin başı dönüyodu (ya da öyle birşey işte tam hatırlamıyorum) çok sevmiştim o bölümü. Hakkaten güzel olurdu cnbc-e yayınlasa
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
k. pete ve b. pete arabayla gidrelerken kollarını camdan uzatırlardı ve doğru açıyı yakalayabilirlerse uçabileceklerine inanırlardı..

seviyorum ya
 
kuçuk peteeeee!!ah nickelodeon ahh yok ustune..hemen beliryetım kolundakı deniz kızı değildi.bi kadın vardı adı da "petunıa" gibi bişiydi.2 saattir onu hatırlamaya çalışıyorum.pete onu dans ettirirdi.
 
İçinde sürpriz ünlüleri bulunduran (Iggy Pop, Steve Buscemi), konusu hiçbirşey değil belki alakasızlık ve saçmalık olan çok ama çok güzel bir dizi. Yeniden olsa da izlesek keşke...
 
kesinlikle tekrar yayınlanmalı ve keyifle izlemeli. bu kadar yaratıcı ve eğlenceli bir dizi daha olamaz.
küçük petein zamanı geri alma çabası mükemmeldi.
büyük petein bir tarih kitabına çizilmiş olan çizgi film yüzünden hipnotize olup tarih sınavından kalması.
 
bi bolumunde küçük pete bi grup kuruyordu.hatta soylediği tek nakarattan oluşan bir şarkı vardı.elektrik parası çok geliyordu.garajı studyoya donuşturmuşlerdi.ama o sarkıyı hatırlayamadım..sankı bu sezon cnbc-e de bi ara gosterildi..
 
muzigi cok guzeldi..giris sarkisi.kime ait oldugunu bilen varsa cok makbule gecer.
mukemmel bi diziydi,cocuklugum gomulu o diziye :p hakkaten superdi olsa hala izlerim
 
en sevdigim diziler arasinda bulunan nickelodeon klasigi. turuncu/kizil saçlilara sempatimi arttirmis dizi ayrica.
tüm bölümleri süperdi, çok iyi diziydi yaa... özlemisim.. acayip nostalji yaptim simdi :(
 
bi imza listesi dönüyordu bi ara. baya isim de olmuştu. noldu ki acaba ona? gönderdiler mi cnbc-e ye. gönderdilerse umurlarında olacak mı acaba?. listenin adresinin olduğu site kapandı o yüzden bilen hatırlayan varsa yazsın bi zahmet.
bu arada kimse o şarkıyı hatırlayamıyor sanırım gzdejen... ya da sen bunu soran aynı kişisin.
 
Artienin bowling topuyla dövüştüğü..
Havuzda işeyeni aradıkları..
Sıcaktan ayaklarının yere yapıştıgı..
Dondurmacı adamın gelmeyişi..

Daha devam eder.
 
geçen Malcolm in te Middle'ı seyrederken farkettim ordaki kızıl saçlı umursamaz çocuk bildiğimiz küçük Pete.. anılarım canlandı, gözlerim doldu..
 
gzdejen demiş ki:
bi bolumunde küçük pete bi grup kuruyordu.hatta soylediği tek nakarattan oluşan bir şarkı vardı.elektrik parası çok geliyordu.garajı studyoya donuşturmuşlerdi.
ayy ö bölümü çok sevmiştim.önce bi parça duyuyordu pete ,çok seviyordu onu söylüyolardı.sonra istek parçaları söylemeye başlayınca iş çığrından çıkıyordu.sonra yine kendi şarkısını söylüyordu.hatta diyodu ki,işte herkesin bi şarkısı olurmuş,duyduğun anda anlarmışın kendi şarkın olduğunu falan.en sevdiğim bölümüydü. :cry:
 
bence tekrar cnbc-e sayesinde gösterime girebilir başka bir şaheser hey arnold girdiyse pete ve pete'te gelebilir sürücü belgesi aldıkları ve ahşap baharat rafı yaptıkları bölümü hiç unutmam.

ha bi de güreştikleri bölüm vardı.

çok güzeldi çok.
 
Geri
Üst