Guitar Rig 5 Pro Kullanan!

Şuan Guitar Rig 3 kullanıyorum. Kendi oluşturduğum presetlerim var. (Ayrıca YNGW, S.Morse presetleri ile bayağı bir oynadım ve kayıt ettim.) Ancak şimdi Guitar Rig 5 Pro çıkmış. Kullanan varsa, program hakkında bilgi verebilir mi? Gelişmişlik açısından ne durumdadır?
 
IR'leri Guitar Rig bünyesinde mi kullanıyorsunuz yoksa IR'leri VST olarak çalıştırmak için başka bir program mı kullanıyorsunuz?
 
Çok teşekkürler ,dediklerinizi inceleyeceğim.Bende amfiden Preamp sinyali alıp IR'dan geçirmek istiyorum.Sonuç nasıl olacak merak ediyorum açıkçası.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Çok sağol dostum.. Açıkçası GR4 ü beğenmemiş, birazda presetlerle uğraşmak istememiştim. 3.versiyonu idare ediyordu. Ancak Amplitube 3 le kıyasladığımda crunch ve lead tonları pek başarılı değildi. Yani o deep lead tonunu bir türlü alamamıştım diyeyim. Artık eve dönünce şöyle etraflıca bi kurcalarım heralde...
 
@scalloped Erdem abı konuyu hortlatayım bak 7 sene önce yazdıgın yazıyı yakaladım :) Guitar Rig 5 kullanıyormusun hala veya bu şekilde bahsi geçen programlar.,
Ekipmanını zaten bilioruz üst düzey bir setup var fakat merak ettıgım kayıtlarda bu yazılımlardan destek alıyormusun?
 
Geri
Üst