M-audio Fasttrack Pro Ses Kartı Sinyal Sorunu

Gerçekten çok komik bir sebepten dolayı haftalardır uğraşıyormuşum. Sorun halledildi, nasıl halledildiğini söylemek istemiyorum, utanıyorum. :) İlgilenen herkese çok teşekkürler. :)
 
Evet aynı sorun bendede var Guitar Rig 3'te ses var ama Guitar Rig 4 ve Guitar Rig 5'te hiç ses alamıyorum. Nasıl yaptığını söylersen sevinirim çünkü bende yaklaşık 1 haftadır bu sorunu çözmeye çalışıyorum.
 
aynı sorunu ben de yaşıyorum arkadaşım belki gözümden kaçan bir şey vardır basit olmasının önemi yok nasıl hallettiğini söylersen biz de faydalanabiliriz. teşekkürler
 
Arkadaşlar aynı sorun bende de var. 1 yıldan beri kullandığım güzelim ses kartım beni fena üzdü. Daha dün akşam mikrofon ve gitar ile kayıt yaptım. Ancak bu gün hiç bir şekilde karta sinyal gitmiyor. Durup dururken. Sorunun asio, driver yada işletim sistemiyle alakalı olmadığı açık. Direkt olarak kulaklık çıkışından dahi ses alamıyorum. İşin açığı sinyale ne olduysa oldu, bu preamplar çalışmıyor gibi duruyor. Acaba bende çok basit bir hata mı yaptım. Yukarda sorun yaşayan arkadaş sorunu açıklamakdan kaçınmış da umarım bende saçma bir hatadan dolayı üzülüyorumdur. Var mı bir önerisi olan?


Bu arada M audio sitesinden neden fasttrack pro driver ve softwarelarını kaldırmış? Bir fikri olan var mı?
 
Usb kablodan kaynaklanan bir problemmiş. Gel gelelim ses alırken ve midi klavye kullanırken sorun olmayan hede, benim inputa mı dayılanıyor anlamıyorum. Hayır bozulsa bu benim 3. sefer bozulan m audio ürünüm olacak. Sorunla alakası olmamasına rağmen m audio sitesinde envai çeşit sürücü ve yazılım kaybolmuş. Avid de bulunabilir. v6.0.7 driver için bu link kullanılabilir. Teşekkurler.
 
Geri
Üst