Lamb Of God'dan Yeni Albüm

Virginia'lı NWOAHM devi Lamb Of God 24 Ocak 2012 tarihinde yeni albümü Resolution ile karşımızda olacak.

Prodüktörülüğü Josh Wilbur tarafından yapılan albüm 14 şarkıdan oluşuyor ve tasarımı Ken Adams tarafından hazırlanan özel bir kutu içinde satışa sunulacak. Albüm Virginia ve New York'ta birden fazla stüdyoda kaydedildi.

Lamb Of God yeni albüm tanıtımı turnesine 15 Kasım 2011'de başlıyor. Turne 2 sene sürecek.

Albüm şarkı listesi:
1. Straight for the Sun
2. Desolation
3. Ghost Walking
4. Guilty
5. The Undertow
6. The Number Six
7. Barbarosa
8. Invictus
9. Cheated
10. Insurrection
11. Terminally Unique
12. To The End
13. Visitation
14. King Me

slider.jpg
 
Sonunda bomba bir haber. Açıkcası birkaç parça dışında Wrath bence Lamb of God'ı yansıtan bir albüm değildi. Umarım Ashes of the Wake gibi birşey olur. Bi de Türkiye ye gelseler pek fena olmaz. :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Yukarıda klibi olan Ghost Walking parçası bugün yayınlandı.. Çok başarılı ve harika bir gitar solosu var, herkese tavsiye ederim.
 
Ben fazlasıyla beğendim, tam anlamıyla canavar bir parça olmuş. Single olarak çok iyi bir seçim, düzenlemesinden kayıda ve özellikle vokale dek tam anlamıyla süper. Benim beklentim buydu, albümü sabırsızlıkla bekliyorum.
 
Sacrementtan sonra bu adamların kafasina tas dustu sanirim. berbat bi wrath albumu (Shoulder of your god sarkisi dısında), sonra yine berbat sample lar..yine berbat bi album bizi bekliyor sanirim. Nerde o eski gitar riffleri tonlardaki sertlik... Bu country havasindan nezaman kurtulcaklar merakla bekliyoruz. Wrath teki hayal kırıklıgı sonrasi aceleyle cikan suclu pisikolojisine sahip albumde nekadar guzel olur bilmiyorum artık.
 
Wrath o kadar da kötü bir albüm değil. Lamb of God'a baktığın zaman bir albümde 10 şarkı varsa 2-3'ü güzeldir, kalanı dinlenmez bile.
Broken Hands, Set to Fail, In Your Words, Dead Seeds bence tatlı parçalar. Ancak bu ghost walking, wrath'u da aratacak gibi gözüküyor. Ben parçayı hiç beğenmedim.
 
Geri
Üst