14 aydir akustik gitar çalıyorum. Bunun 9 ayında ders aldım. Fender Gemini 2 akustik gitarım var. EQ su yok yani jack girişi falan da yok.
Davulcu bir arkadaşım vardı o çalışmak için stüdyo ya gidiyordu. " Gel birlikte takılır , şarkı çalışırız" dedi.
Çok sert müzik dinlemiyorum. Hala sadece ritm atabiliyorum
solo olayına pek giremedim. Tamamen çalabildiğim bir iki şarkı var akustikle çalınabilen. Örnek olarak oasis-wonderwall , dido-hunter . Bryan Adams'tan da back to you ,heaven var mesela.
Stüdyo'ya gidince galiba benim gitarın önüne mikrofon koyacaklar , yoksa davul duymaz heralde
. Bir de gitmişken bir iki şarkı çalim elektrogitar ile diyorum. Ama hiç bilmeden gidince adam güvenmeyip gitarı vermemezlik falan yapar mı?
Elektro gitarda ilk elime alınca nelere dikkat edim mesela? Anouk - nobody's wife var mesela onu da akustikle deniyorum ama powerchords lar var elektroyla olur heralde . en kaba olarak nelere dikkat etmeliyim?
Çok uzun oldu kusra bakmayın
İlkkez gidiyoruz zaten aletleri bozmayayım veya rezil olmayayım iyice
şimdiden teşekkürler.
Davulcu bir arkadaşım vardı o çalışmak için stüdyo ya gidiyordu. " Gel birlikte takılır , şarkı çalışırız" dedi.
Çok sert müzik dinlemiyorum. Hala sadece ritm atabiliyorum
Stüdyo'ya gidince galiba benim gitarın önüne mikrofon koyacaklar , yoksa davul duymaz heralde
Çok uzun oldu kusra bakmayın