Diplomatic Immunity - (Rock) - Ankara

gerçekten miii.... ay çok sevindiiim :)

Efenim netleşince bizimle buradanda paylaşırsınız işalllah... ben ajandamın 29.mart sayfasının akşamını boş bıraktım şimdiden :)
 
Evet ben kendi grubumun işlerine dalıp resmi açıklamada biraz geç kaldım ama Diplomatic Immunity 29 Mart'ta If Performance Hall'da sahne alıyor. Kapı açılışı 22.00 olup giriş ücreti 10 YTL'dir. Orada görüşmek üzere :D

afi.jpg
 
Sevgili Diplomatic Immunity takipçileri,

Beklenen an geldi :D

İlk seslendirildiği konserden beri sizlerin yoğun ilgisi ve beğenisini toplayan Artun Ertürk bestesi Açık Kapı'nın 30.11.2006 tarihli kaydı http://www.youtube.com/watch?v=YjHvcRQkBXQ linkinde beğeninize sunulmuş bulunmaktadır.

Sözler pek anlaşılır olmayabilir ama idare edeceksiniz artık :D

Saygılar
 
:D bekliyorum heyecanla... varmı yakında bir atraksiyon :) Gerçi olduğu an duyurursun biliyorum ama olsun gende sorayım :)
 
Ankara'nın en köklü ve en iyi gruplarından Diplomatic Immunity, yaz sezonunun ilk konserini vermek üzere 15 Haziran gecesi Gölge Tunalı Music Hall'da sevenleriyle buluşuyor. Ankara'nın bar sahnesine yıllar yılı damgasını vuran şarkılardan ve Artun Ertürk bestelerinden oluşan muazzam repertuarıyla eğlenceyi garantileyen grup, cuma gecesi sizleri de Gölge Tunalı'da görmeyi bekliyor.

Gölge Tunalı Music Hall: Tunalı Hilmi Cad.Buğday Sk.6/1 Kuğulu Park Karşısı Kavaklıdere Ankara
 
LiMoN demiş ki:
Her cuma değilmi :)

Allah'ım muhteşem bir haber... en öndeyiz efem yine :):):)

Yok böyle bir şey. Kimse böyle bir açıklama yapmadı arkadaşlar. Her duyduğunuza inanmayın yani. Yazdığım haberden de böyle bir sonuç çıkmış olamaz. Şehir efsanesi :D

Üzgünüm :)

Gelecek konser tarihlerini buradan, hangibar.com'dan ve http://launch.groups.yahoo.com/group/artun_erturk/ adresinden sizlere duyurmaya devam edeceğiz.

Saygılar
 
Sizlere Diplomatic Immunity'nin 2007-2008 sezonunu, önumuzdeki hafta cuma gecesi (5 Ekim 2007) gerçeklestirecekleri çok özel konserle açacaklarını müjdelemekten gurur ve mutluluk duyuyorum. Evet, yanlış okumadınız 5 Ekim gecesi Artun Ertürk, yepyeni projesi Diplomatik Rock Opera performansı ile sizlerle bir kez daha Gölge Music Hall'da buluşuyor. Albüm çıkmadan, turne öncesi ısınma konseri olacak bu büyük geceye hepinizi bekliyoruz.

Saygılar
 
Geri
Üst