Diplomatic Immunity - (Rock) - Ankara

bassan demiş ki:
burda diplomatıikten kimse konuşmuyormu merak ettim valla... tüm sayfaları okumadım ama ööle görünüyo.... bırakın arkadaşlar adamlar belki istemez bööle amatör grup sayfasında isimlerini..... onlar amatör flnda değil zati... :idea:

D.I. elbette ki amatör değil ama malumunuz buralarda albümü olmayana böyle deniyor:) ama emin olun sizi takip ediyorlar, gözleri üzerinizde, ayağınızı denk alın:D
 
Madem gözleri üzerimizde belirteyim: Vokal ve davulu kutlarım ama diğer elemanlar için aynı şeyi söyleyemiyorum maalesef.
Açıkçası Pamela'nın yanında çok daha iyi çalıyorlardı.
Umarım kapıldıkları büyüden kurtulup eski parlak günlerine tekrar ulaşırlar.
Başarılar
Gerçi ayağımı da denk alsam iyi olur derim ben :)
 
Üzülerek söylemeliyim ki bir süre buralarda sık görülmeyecekler ama Başkent Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi şenliklerinde Pamela Spence'e eşlik ediyor olacaklar. Hasret gidermek isteyenlere duyrulur.
 
Ohohohh... pek sevndim... Asla eralpe bi tavrım yada diyeceğim yok ama D.I. de barışa alışmış gözlerimiz...

Umarım yarın akşam gölgeyi şenlendrirler...
 
Millet de burda avukat ha...Kim eralpe bişi diyo pardon, ne yazılıyorsa dikkatli okuyun.. ve germeyin ortamı..

Eralpe bişey söyleyen yok zaten.. Ama bu grubun davulcusu Barıştır... ve yıllardır bu grup ile özdeşleşmiştir...

Eralpte iyi bir davulcudur, yeteneklidir, sever sayarız... en önemlisi oda Watzz Upın vazgeçilmezidir...
 
evet, ben kendisinin avukati olurum.. istedigimi de soylerim ve yazarim.. ortami germeye calismiom, oyle anliyorsan da yapilacak hicbisiicik yok..
 
eralp 6-7 aylık gecıcı surelıgıne gruba gırdı zaten bıldıgım kadarıyla.ıyı hos calar ama dıplomatıc barısla ayrıdır.gelmesi her iki grup icinde hayırlı olcak!!
 
Barış Menküer'in dönmesini hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz. Özledik gerçekten. Elbette ki Eralp de çok başarılı bir bateristtir ama onun Wattz Up'la daha bir özdeşleştiği inkar edilemez bir gerçek -ki bunu Wattz Up'ın sayfasında da yazmıştım zaten.
Bu arada tam olarak emin olamamakla birlikte bu ayın 20'sinde Pamela Spence'le birlikte Ankara Üniversitesi şenliklerinde olacaklarını da müjdelemek isterim. Aradaki zaman zarfında malesef kendilerini If ve Gölge'de pek göremeyeceğiz bir sürpriz olmazsa.
Son olarak sevgili Artun Ertürk'ün dün konser için Balıkesir yollarındayken sizleri çok sevdiğini söylediğini ileterek bitiriyorum. Saygılar:)
 
Sanırım gerek kalmadı:) Her ne kadar kendim çalıp kendim dinliyormuşum gibi olduysa da az önce aldığım bilgiye göre 20 Mayıs'ta Ankara Siyasal'da olacaklar. Bir aksilik olmazsa orada görüşürüz. Değişiklik olursa da buradan sizlere bildirmeye çalışacağım.
 
Geri
Üst