Karayip Korsanları / Pirates Of The Caribbean I-II-III

3. film bir harika olucakkkk tanitim filmini izledim manyak bisey 1 ve 2 ye hayran kalmistim ama 3 e daha bir hayran kalicak gibiyim :)


burda mayis 25 de gosterime giricek sabirsizlikla bekliyorum 8)
 
shine demiş ki:
yalnız dublaj felaket. ben ilkini orjinal sesiyle ikincisini ne yazık ki dublajlı izlemiştim. sanırım sinemada izlersem yine dublajlı izlemek zorunda kalıcam. özellikle jack sparrow öhm pardon kaptan jack sparrow'un ve elizabeth'in sesi rezalet. seslendirenleri şiddetle kınıyorum.

dublajli seyretmedim dublajli katlanilmaz olur kesin bisey :)
 
pirates0145a648820984czs2.jpg
 
Kaliteli dublaj konusunda dünyada ilk 5te gösteriliyoruz fakat kriterler birazcık eksik sanki :LOL: en azından kaba saba bi adamdan çocuk sesi gelince ilginç oluyor :) bu tip filmlerde çok gülünç durumlar ortaya çıkabiliyor. En iyisi orjinal sesiyle izlemek filmleri...
 
kaliteli dublaj konusunda eskiye nazaran gerilediğimizi düşünüyorum. (gerilemeden kastım teknik anlamda değil) sırf karayip korsanları filmini izleyerek bile bunu anlayabiliriz. tek kanallı tv döneminde trt de izlediğimiz filmleri, dizileri hatırlıyorum ve o dönem dublaj sanatçılarının muhteşem ses tonları ve son derece doğru vurgularla bu işi yaptıklarını düşünüyorum. şu anda o dönem seslendirme yapan sanatçıların çoğunu bizim evin halleri dizisinde oyuncu olarak izleyebilirsiniz. onun yanısıra sungun ve meral babacan, sezai aydın, rahmetli alev sezer gibi muhteşem dublaj sanatçılarının o filmlerin ve karakterlerin etkileyiciliğini artırdığını düşünürsek farkı anlarız diye düşünüyorum.
 
Sarıyer'de Yenimahallespor'un lokaline yolum düşmüştü, orada oturduğum saatlerde TGRT veriyordu bu filmi bir kaç ay önce, dublajlısını orada izledim. Hakikaten berbattı, replikleri de ezberlemiş olduğum için vurgu beklediğim her yerde g.t olup kalmıştım. Berbattı..

Ama dublaj konusunda genel anlamda iyi işler çıkardığımızı düşünüyorum.. Fakat dublajı bir kez daha lanetliyorum.. :)
 
İlk film muhteşem. Yalnız bu "üçleme olsun" kaygısını sevmiyorum. İlk filmdeki sağlam senaryo biraz dağılmaya başlıyor, artık olay maceraya kayıyor... Çekimler ve oyunculuk üzerine kurulu devam filmleri. Bana hafiften Matrix'i hatırlattı. Yine de izlenmeye değer.
 
Zaten öyle başarılı üçleme dedin mi akla ya Clint Eastwood gelir, ya Michael J. Fox; ya da Al Pacino.. :) Çok fazla başarılı üçleme olmayacak ki, bazıları özel kalacak.. :)
 
Purgatory demiş ki:
Zaten öyle başarılı üçleme dedin mi akla ya Clint Eastwood gelir, ya Michael J. Fox; ya da Al Pacino.. :) Çok fazla başarılı üçleme olmayacak ki, bazıları özel kalacak.. :)
Micheal J. Fox dedinde aklıma geldi..burda geleceğe dönüş başlığı varmı ya biraz çoşturalım orayı.. :D
 
1 ve 2 yi kaç defa izledim bilmiyorum ve bir senedir dört gözle son seri "dünyanın sonu" nu bekliyorum , sitede hem dublajlı hem dublajsız goruntu var dublajsız kesinlikle çok daha güzel geldi bana :)
 
İlk bakışta klasik bir düşünce yansıtılmış senaryoya: Dünyanın tüm korsan liderleri toplanıyor!

Bunu bir çok yerden hatırlıyorum. İlk başta vereceğim örnek Tsubasa'nın olduğu çizgi film olur. Dünyanın en iyi topçularını topluyorlardı, Hollanda aslanı Jan filan.. :D

Neyse, yargısız infaz yapmamak lazım. Eminim ki çekimler ve oyunculuk performansı mükemmel olacaktır yine.
 
İyiler kötüler büyük bir ovada toplanır son savaş yapılcakdır iyi ve kötü hatları hucuma gecer birden büyük bir gök gürültüsü duyulur ve atmsverı yararak yere büyüm bir meteor taşı alevler içinde iner.Yere çarpma şiddetiyle tüm insanlar yere yıgılır ve meteorun düştü alanın etrafı cayır cayır yanmaktadır.Herkez şaşkındır ve beklemektedirler.Meteorun çarpışmada kaldırdıgı tozlar ve sis perdesi kalkınca herşey ortaya çıkar.
Meteor degilde aslında bunun sayko kahraman ki kahraman denilmez ya :D Spawn oldugu anlaşılır.
Ve her iki tarafıda taramaya başlar :D

Aklıma geldi :D
 
eh be kardeşim anladık spawn hastasısında yuh artık :LOL:

ne alaka karayip korsanlarıyla.bide madem yakın takip ediyon spawn'i bir sorum olcak tood mcfarlane niçin yeni bir spawn filmi çektirmiyo??şahsen ben bekliyorumda şöle sağlam bir spawn filmi.
 
Spawnın orjinal sitesinde todd yeni filimin cekimlerine başlandıgını haber verdi.Ama bu haberi 1 yıl önce falandı.Çekimler bitdi denildi bi ara ama vizyona sokmadılar sonra montajda denildi falan yazıldı çüzildi ama hala bi tık yok.Bende anlamadım karma çorban bişey oldu.

Ben onu yamamın nedeni Purgatory demişti ya tüm korsanalr liderleri toplanıo onu andırarakda Tsubasa Dünyanın en iyi topçularını topluyorlardı dedi.
Böle diyince bende diyim dedim :D
 
Ya şimdi Spawn 2 hakkında cıkan haberleri bu forumda Spawn başlıgı açıp yazmıştım bi arama yap orda oku yazdıklarımı.Şimdi bu başlıkda daha fazla spawn konuşursak ayıp olur. k ;)
 
Geri
Üst