Karayip Korsanları / Pirates Of The Caribbean I-II-III

filmi izledim ve muhteşem bir film olduğna kanaat getirdim. bu filme gitmek için biçok sebep var. sırf merakınızı gidermek için,kendinizi filmin içinde hissetmenizi sağlayan görsel efektlere doymak için, muhteşem bir fantastik macera izlemek için ve hatta gülmek için hemde ağzı açık ayran budalası gibi gülmek için gidebilirsiniz. yani demek istediğim filmi izlerken sinemada olduğunuzu bile unutuyosunuz, dikkatinizi filmden başka istesenizde hiç bir şeye veremiyosunuz.Ve ve ve Keith Richards bilmeme ragmen bir garip geldi kendisini gormek , cidden yakismis korsan kiyafetleri, aksesuarlari = )
 
Şimdi geldim filmden ve şöyle bir tablo çizmek isterim:

1 > 2 > 3..

Her adımda daha da aşağıya giden bir seri olarak sonlandı Karayip Korsanları benim gözümde. Kesinlikle en kötü filmdi diye düşünüyorum. Çok fazla ittifak ve ihanet, çok fazla kavga. Film bunların üzerine yıkılmış ve ortaya kalkan tozdan dolayı da biraz bulanık gözükmüş bence.

Yine de tabii ki oyunculuk anlamındaki performans ve seriyi tamamlamak adına gidilmeli, görülmeli.
 
Ben de dün izledim ama beklediğim kadar iyi değildi. İlk iki filmdeki o neredeyse 3 saatlik süre kısa gelmişti bana ama bu filmde pek çok kez saatime baktım daha ne kadar var acaba diye. Çok gereksiz ara hikayeler yerleştirmişler filme. O tanrıçanın olayı neydi ki. Bir saat bunu çıkaralım mı diye geçirdiler kadın çıktı gök gürletti gitti.

Ama arkadaşın da dediği gibi maksat seriyi tamamlamak ve Johnny Depp. Sırf bu iki nedenden ilk iki filmi izlemiş olanlar görebilir tabi.
 
ikincisinde olduğu gibi bu da ilk film kadar guzel değil ilk film farklıydı bambaskaydi ayrica filmin ilk yarisi biraz kopuk geldi bana sonradan rayına oturuyor yine de guzel bir film sonucta jack sparrow dondu sırf bunun icin izlenir
 
selamlar...

o veya bu şekilde biryerlere bağlanması gerekiyordu hikayenin vede olabildiğince iyi bağlandığını düşünüyorum.biçok devam filmide olabilecek şekilde bitti bence.yapimciler senaristlerle çok haşırneşir olsa gerek diye düşünüyorum ama efektlere kesinlikle lafım yok özellikle uçan hollandalı ve kara incinin girdap savaşı dillere destan olmuş yahu :D
 
Bence çok güzel olmuş film.Barbossa'yla Sparrow'un ağız dalaşları çok matrak olmuş.Savaş sahneleri de oldukça etkileyici.
Bir de Johnny Depp'in gemide kendi kendine konuşma sahnesi baya etkileyici.Oyunculuğunu konuşturmuş resmen.
 
filme büyük bir heyecanla gittim ama açıkçası pek beklediğimi bulamadım
yine de keith richards-johnny deppli sahneler enfesti:)
gidin derim yine de, bu sıcaklar için birebir...
 
Ben kötü bekledigimden sinemadan memnun ayrıldım.Genellikle böyle olur zaten.Süper olucak dersin ama bekledigin olmaz kötü olucak diye gidersin buseferde memnun ayrılırsın :D

Bence serinin en kasıntılı bölümüydü.En aksiyonlu bölümüydü en detay kasıntılı bölümüydü.Vs iyiydi yani bence.

O cücenin büyük silahla ateş ediode gerieye uçması koparmıstı beni :D
 
orijinal izledim filmi , hazırlanmış olan altyazılar beni hiç memnun etmedi. filmde adam espri yapıyor altyazıda saçma sapan bir şey yazıyor , tabi insanlar gülemiyor. altyazının berbatlığı filmin ahengini bozdu. bu filmle alakalı bir şey değil elbet.

bunun dışında konu biraz zorlanmış gibi hissettim. film baştan sonra savaşla geçiyor , pek bir şey yok açıkçası. savaş izlemek için gidiyorsun sanki. belli ki çok para harcanmış filme , günümüzde görebileceğimiz en iyi efektleri adamlar yapmış , hakkını vermek lazım. ama ilk serisi daha güzeldi bence. serinin en kötü filmi herkese hayırlı uğurlu olsun.
 
1.si gerçekten çok güzeldi hatta olması gerekinden bile güzeldi.

2.si bence fazla komikti yani filmin komiklik yanı ağır basıyordu.

3.sü de daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum... Bence de arkadan biraz ittirilerek çekilmiş... Ama Johnny Deep yetiyor tabi...


filmden çıkardığım ana fikre gelince: :) :) :)

-Sonuçta lanetlenmiş
-Ne yani solucan sakal mı olmuş?
-Hayır, insan olmuş....


Lanetlenmek ve insan olmak... Evet kesinlikle...
 
Ozellikle girdap ta ki iki geminin savası gercekten cok yaratıcı ve sahaneydi. Bence son donemlde Yuzuklerin Efendisi' nden sonra gelen en basarılı seri. Bence oldukca eglenceli ve surukleyici.
 
genelde serilerin ilk filmleri bilinmeyen bir hikaye olduğu için güzel geliyor çoğu kişiye ve ardından çekilenlere çok büyük haksızlıklar edildiğini düşünüyorum,düşünmekle kalmıyor görüyorum:)
 
Geri
Üst