Karayip Korsanları / Pirates Of The Caribbean I-II-III

Johnny Depp'in oyunculuğuna hayran kaldığım bir film. Pirates of the Caribbean - The curse of the black pearl...

Dialoglar ve üslup çok başarılı. Oyuncular özenle seçilmiş. Yapımcı ve yönetmen çok uğraş vermiş.

-Jack Sparrow
- Captain Jack Sparrow ;)
 
evet bencede çok güzel bir filmdi. hatta bazen sınıfta seyrediyoruz. ben oldukca eglenceli buldum ama görsel efektlerde aksamalar olmuş bazı sahneler inandırıcılıktan uzaklastırıyordu basitti biraz ama yinede güzeldi.
 
ya cüş diyorum ne tipe bakan bir milletiz amerikan popcularını bile gecmisiz yani depp hakkındaya dönmüş forum kimse geofrey rush dan bahsetmemiş bile yazık popüler şeyler yüzünden asıl değerli şeyleri gözden kaçırmayın
 
Geoffrey Rush iyi bir oyuncu ama filme farklılık katan Depp in oyunculuğu ;) o yüzden herkes Johny Depp'ten bahsetmiş sanırım.
 
Bence katmamış Corvus. Oyunculuğuna diyecek bir şeyim yok gayet de güzel oynuyo. Ama Jack Sparrow la Kaptan Barbossa yı karşılaştırırsak Sparrow daha etkin çıkar. Tabi ki bunda Jonhy Depp in daha genç ve yakışıklı olamsının senaryo avantajının da rolü var. Ama kesinlikle Geoffrey Rush'a haksızlık edilmiş değil.
 
johnny deep süper de kimse geoffrey rush'tan sözetmemiş. adam gelmiş geçmiş en iyi oyunculardan biri. golden globe ödüllerinde son filminden bazı görüntüler verildi. peter sellers'ın hayatı ile ilgili sanırım. bu kadar mı özdeşleşir bir insan rolüyle. haranlığım bir kat daha arttı...
karayip korsanları eğlenceli bir filmdi. jack sparrow son derece renkli bir karakter. dolayısıyla bu rolü kaptığı için filmde oynayan en şanslı oyuncu johnny deep bence. ee karizma ve yetenek de olunca insan izlemeye doyamıyor haliyle.
 
Pirates of the Caribbean'ı ben bir otobüs yolculuğunda izlemiştim(12 saatlik yola bir tane film koymuşlardı, o da zaten PotC idi). Jack Sparrow'un mimikleri, elleri, hareketleri ve genel olarak tavrı muhteşemdi. Kaptan Barbossa'ya gelirsek; aslında elmaları çok seven kaptanın da üst seviyelerde bir kişi olduğu, Kara İnci'yi Woostrap Bill'den ele geçirmesinden ve daha da ötesi, bunca zaman elinde tutmasından belli. Ayrıca oyunculuk yeteneklerini sorgulayacağım aktörler değildirler, ne Depp, ne Rush.

Öte yandan, filmde pek çok esprinin arasından, adada kaldıklarında, Sparrow'un "Ama... romlar olmak zorunda mıydı?" diye sorup durması ilk favorimdir. İkincisi ise, "esaret hakkı".
 
Herkes nesini begendi bu filmin anlamadim.Tamam cok kötü degil ama televizyon filmilerinden öte birsey degil.O begenilen mimikler cogu yerde abartili ve gereksiz olmus.Bence izlememis olanlar varsa hic izlemeyin.
 
Geri
Üst