Ehl-i Keyf

A

Ali Fuat Basman

Ehl-i Keyf, üç yıllık bir arEhl-i Keyf, üç yıllık bir aradan sonra yayınladığı II. albümü “Hasar Tespiti” ile rock’n roll yürüyüşüne devam ediyor.

2008 yılında yayınladığı “Yeraltından Notalar” albümü ile dinleyicilerden ve müzik eleştirmenlerinden son derece olumlu tepkiler alan Ehl-i Keyf, II. albümü “Hasar Tespiti” ile yolculuğuna, kaldığı yerden devam ediyor.
Grubun Gürkan Akgün (gitar, vokal), Ali Fuat Başman (gitar), Akif Burak Atlar (gitar, geri vokal), Kerim Emre Türkoğlu (bas gitar) ve Arda Uyar (davul) kadrosu ile kaydettiği Hasar Tespiti albümü, söz ve bestelerinin tamamı kendilerine ait olduğu 10 yeni şarkıdan oluşuyor.

Kayıtları Deneyevi stüdyosunda Ergin Özler ve Taylan Özdemir'in ses mühendisliği eşliğinde gerçekleşen albümün mix işlemleri, yine Taylan Özdemir tarafından yapıldı. Albümün masteringi ise Led Zeppelin, The Who, Eric Clapton, Judas Priest ve daha birçok önemli isimle birlikte çalışmış olan Jon Astley tarafından, Londra'da gerçekleştirildi.

Ehl-i Keyf, ilk albümlerinde olduğu gibi “Hasar Tespiti”ni de, yine ücretsiz, aracısız ve karşılıksız olarak http://www.hasartespiti.com ve http://www.ehlikeyf.org adreslerinden dinleyicileri ile paylaşıma açmış durumda. Çok yakın zamanda, albüm tanıtım konserlerinde sevenleri ile buluşmaya hazırlanan grup hakkındaki tüm bilgi ve haberler, grubun resmi sitesi olan http://www.ehlikeyf.org adresinden takip edilebilir.adan sonra yayınladığı II. albümü “Hasar Tespiti” ile rock’n roll yürüyüşüne devam ediyor.

http://www.facebook.com/pages/Ehl-i-Keyf/10239157290 Ayrıca Ehl-i Keyf facebook sayfasından da albüme erişebilir, indirebilir veya online dinleyebilirsiniz...
 
İlk albümleri çok başarılıydı lakin kayıt kalitesi iyi değildi. Sessiz sedasız 2.albümlerini çıkarmışlar. Bu da CD olarak basılırsa güzel olur. İlk albümü imzalatıp almıştım.
 
Geri
Üst