American Horror Story

american-horror-story-poster.jpg


Ryan Murphy’nin pilot bölümü Brad Falchuk ile birlikte yazdığı bu dizide, koltuklarınıza çivileneceksiniz. Karanlık tarzına geri dönen Ryan Murphy’nin olay yaratacak bu yeni dizisi, tüylerinizi diken diken edecek.

American Horror Story, üç kişilik çekirdek bir aile olan Harmon’ların, Boston’dan Los Angeles’a taşınarak yaşadıkları kötü tecrübeleri geride bırakmaya çalışmalarını ve tekrar bir aile olabilmek için yeni bir başlangıç yapmalarını anlatıyor. Psikiyatrist bir baba olan Ben Harmon, eşi Vivien Harmon ve genç kızları Violet, taşındıkları bu çok eski malikanede nasıl bir başlangıç yapacaklar, göreceksiniz...

İlk sezon 13 bölüm olarak planlanmış. Dün ilk bölümünü izledim. Konu klişe ama sağlam ilerliyor.
 
birtakım şahıslara link vererek önermiştim özelden. :) ilk bölüm çok klişe ama 2.den sonra fena sarıyor. yaratıcısı Ryan Murphy şu sıralar "glee" ile gündem de olsa da kendisinin sapık zihniyetini "nip tuck" tan biliyoruz. gerilimli,cinsellikli,karanlık,sapıkça şeyler arayanlara.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Dün sezon finali yayınlandı dizinin. Altın Küreye en iyi drama dalında aday gösterildi dizi. 10 ve 11.bölümler bombaydı. Dizi bence muhteşem. Adı gibi korkutmuyor ve drama olayını çok iyi kotarıyor.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Yeni sezon Ekim de başlayacakmış. Şuan bunalıma girdim. Neden bu kadar uzun ha, neden? Neyse ki Jessica Lange ve Evan Peters reyizler varmış 2.sezon da. Bekleyeceğiz mecburen. =)

P.S. Şu diziyi izleyin, izletin. Pişman olmazsınız.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Hele o Bloodyface olayı. :) İlk sezonu aştı resmen. Jessica Lange performansıyla tavan yaptı yayınlanan son bölümde. O güvenlik görevlisiyle konuştuğu sahnede kadın nirvana'ya ulaştı. Nasıl bir oyunculuktur o Allahım!

Bu arada 3.sezon için anlaşma yapılmış. Sanırım Jessica Lange'da olacakmış.
 
Geri
Üst