Yeni Gitar Yapıyorum, Fikirler, Fotoğraflar, Her Şey Içeride

Tamamen bitince maliyeti özel mesaj atarım. 6 Hazirana kadar çalışmalara ara vermiş bulunmaktayım, gövde hazır. Tuşe bitecek ve gitar toplanacak artık.
 
Finaller dolayısıyla çalışmaya bir süredir ara vermiştim, son durum şöyle;

Gövdeye elektronik bölmesi açıldı, jack deliği delindi :D
Gövdeye astar atıldı, yoklama yapıldı, hala ufak delikler mevcut, bir kat daha astar atıp zımparayla bir kez daha yoklayınca kaymak gibi bir yüzeye kavuşacağım.

Bu aşamadan sonra gövde boyanacak, yani gövde bitti diyebilirim.

Şimdi tuşeyi yapıştırdım, pazartesi günü radius verip fretleri çakacağım. Yaz sonuna kadar 5 adet prototip yapma hedefimiz var, çok acayip gitarlar sizleri bekliyor :) Kısa bir araştırmayla Arcane Guitars markasının zaten mevcut olduğunu öğrendim, biraz üzüldüm, logo bile hazırdı oysa :D
 
VanHalen

Öyle bir fikir olarak aklıma geldi, denemek istedim, dayanıklılığı arttırır, görünüşü de çok hoş, fiber iyidir.


QuasH

Epoksi reçine yiyecek ve vakuma girecek, belki 40 yıl sonra :)
 
sağlamlığı zaten maple sağlar ya.Bu sefer de esnemez sap ne bileyim yazın sıcak kışın soğuk... bendler filan ne olur? sap ayarı daha fazla ister gibime geldi.
 
Hiç bir sorun olmaz, bendler ile ne alakası var anlayamadım. Sap ayarının azı fazlası olmaz, optimumu olur. merak etmeyin, hepsini düşündüm, araştırdım, körü körüne iş yapmam ben :D Yaz kış falan, esnemesin daha iyi ya işte, alkol var mı alkol ?
tevez4_110595t.jpg
 
Geri
Üst