Thomann'dan Alışveriş

6 Nisan'da DHL'in yüklediği siparişim için Gümrük bedeli vs gözükmüş an itibarı ile. Kapıma gelecektir bu durumda, beyan vs olmayacak diye anlıyorum.

Not: %18 civarı bir şey alınmış hesabıma göre.
 
6 Nisan'da DHL'in yüklediği siparişim için Gümrük bedeli vs gözükmüş an itibarı ile. Kapıma gelecektir bu durumda, beyan vs olmayacak diye anlıyorum.

Not: %18 civarı bir şey alınmış hesabıma göre.
18% zaten ama bende de küsurat tam denk gelmemişti... neyse yazanı istiyorlar... PTT'ci arkadaş al parayı ver makbuzu model, tam parayı bozuk bulundurmakta fayda var... bir de paket büyük ve ağırsa ben biraz bahşişi de uygun görürüm şahsi düşüncem ve uygulamam....
 
PTT'de değişmiyor takip kodu. Yakında Türkiye'ye girdiğini görürsünüz gerek DHL, gerekse PTT sayfasında. Feucht'tan sonra yaklaşık bir 10 gün sürüyor Türkiye'ye girmesi. Bazen de yoğunluğa göre bekletiliyormuş barkodu okutulmadan, o yüzden de gelişme göremiyor olabilirsiniz. Geçen sene Nisan sonunda vermiştim bir sipariş, tam kapanma olmuştu sonrasında Mayıs ayında. 25 günü bulmuştu yanlış hatırlamıyorsam elime ulaşması.
 
Arkadaşlar tekrar merhaba, ürün bu sabah gümrüğe girmiş ama ücret kısmı 0 TL olarak görünüyor.Acaba gümrüğe takılma gibi bir durum oluşmuş müdür?
 
Arkadaşlar ürünün vergisi belli oldu fakat süreç bu şekilde işliyor.Normal mi acaba?
 

Dosyalar

  • Screenshot_2022-04-15-15-44-23-53_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2022-04-15-15-44-23-53_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    159 KB · Gösterim: 233
Süreç şöyle :) sen orda yazan ücreti kuruşuna kadar hazırlıyorsun nakit olarak, kapına getiren posta memuruna ödüyorsun, sabrın yoksa orada yazan posta müdürlüğüne gidip bizzat da takdim edebilirsin.
 
Evet arkadaş bir kaç gündür kafanızı ütüleme sebebim olan gitar bugün geldi.1-2 saattir elimden düşürmüyorum ve fiyatını düşündükçe çok iyi bir alışveriş olduğunu kanısına vardım.
Hayırlı olsun. Neden Türkiye'den orta kalitede süperstrat almanın basbayağı söğüşlenmek anlamına geldiğini çok iyi anlatıyor bu gitarlar bence. O paraya Türkiye'den 2-3 tane hardcase alınır anca 🤣
 
Eminim ki elime alınca kesinlikle ESP tadı vermeyecek ama yine de sadece spec'lere bakarak bu fiyata böyle bir gitar ... almam herhalde ama cidden alınır...

 
Geri
Üst