Thomann'dan Alışveriş

Zuhalde gitar yok, dorede az var, cangözde hiç yok eylül sonu gelir diyorlar ltd 1000 serisine. Thomann da yalan olduğuna göre 2. el perdeleri erimiş, çizik dolu mahfolmuş bitmiş gitarlara sıfır gitar parası mı dayamak zorunda kaldık yani ? İyice araba piyasasına döndü abi vallahi.

Eylül sonu iyi bir tarih, beklenebilir. Siparişi verin gitsin, iki ay çabucak geçiyor. 13 ay geçti ben hala bekliyorum :)

Sipariş verecekseniz de gitarın fiyatını yabancı para cinsinden öğrenip o kadar döviz olacak şekilde elinizde tutmanız en mantıklısı, tabi gitara zam gelmesi olasılığını göz ardı etmeyin.
 
Cangöz’de gitar olan bir gün henüz görmedim zaten. Şansıma bir kere vitrinde ESP görüp almıştım… onun dışında 2005’ten beri sorduğum İKİNCİ bir cihaza VAR cevabı alamadım.
Şahsi fikrim bu firmaların hiçbirine güvenip sipariş vermeyin. Güven meselesi değil…. Eylül sonu büyük yalan, ne kur belli olur ne de tedarik problemleri… sonra 18 ay uğraşırsınız yav tam gelecekti gak oldu guk oldu diye peşlerini kovalarsınız. Çünkü kur olarak da tedarik zinciri olarak da onlar da çaresiz kalacak. Vitrinde görürseniz dolarınız hazır olsun, basın alın.
 
Valla ben korg sv2s almayı düşünüyordum. Tr vergiye tabi olmadığı için 1679 euroya geliyordu ki şuan mağaza fiyatı 45k civarında tr'de. Ama getirtme işi yalan olmuş maalesef. Almanya'da akraba var ama paramızla bile bişey aldıramayız ki onun adrese göndertsem diye hesap yaptım bu sefer de vergisi dahil 2000 euroya denk geldi. Feci para.. Bir de 20 kiloluk aleti kime getirtiriz o da meçhul. Kendileri asla getirmez biliyorum. Getirse sanırım artık havaalanı da vergiye tabii tutuyor artık 150 euro üstünü.. Yani alsam bir dert almasam ayrı.. Sanırım alamayacağız...
 
Keşke siz de tecrübeyle sabit yorumlar yerine biraz mevzuata baksaydınız sorunun cevabını öğrenmiş olacaktınız.. Neyse olur öyle...



Sayfaları karıştır geriye doğru. Üşenme. Bak bakalım ne zaman nereden neler getirmişim ne yaşamışım. Aynı şekilde diğer kişilerinde yazdıklarını oku. Hiç sevmem boş yapan tipleri. Ama işte toplumun içindesiniz ve eğitmek bize düşüyor.
 
Arabayla gelip giden geleneksel bir almancı akraba var. Ona kafa amfi getirtsem nasıl olur diye merak ediyorum. Kapıkuleden geçişler veya bulgar Romen sınırlarından geçerken acaba ? Neler olabilir.
 
bak bunu bir türlü anlamıyorum,
şansın size güldüğü ve ülkeye ürünleri problemsiz sokmanız herkesin bunu başarabileceği anlamına gelmiyor.
yanlış yönlendirmeyin.
sizi dinleyip yakalanan ve ağır vergilendirmeye tabi olan olursa "kusura bakma, ben getirirken bir şey olmadı" mı diyeceksiniz?
 
Son düzenleme:
Kargoyu hesaba katıyorlar mı 150 euro olayında? Baktığım gitar 142 euro üstüne bide kargo gelecek. 150 euro üstü diye değerlendirilir mi acaba? tecrübesi olan var mı

BAKANLIĞIN AÇIKLAMASI BURADA

Gerisi sana kalmış.
 
bak bunu bir türlü anlamıyorum,
şansın size güldüğü ve ülkeye ürünleri problemsiz sokmanız herkesin bunu başarabileceği anlamına gelmiyor.
yanlış yönlendirmeyin.
sizi dinleyip yakalanan ve ağır vergilendirmeye tabi olan olursa "kusura bakma, ben getirirken bir şey olmadı" mı diyeceksiniz?

Bakanlık herkes başarabilir diyor.
 
Geri
Üst