Thomann'dan Alışveriş

Bir terslik görmene gerek yok, thomann da sorgusuz sualsiz 30 gün içerisinde iade etme hakkın var. Yani geri yollarsın fakat ödediğin gümrük vergisinin üzerine soğuk şu içersin. Onun yerine problemi thomann'a bildirirsen inceleme yapıp sana belirlenen miktarda indirim teklif ederler.
 
22.11.214 tarihinde sipariş verdim, 08.12.2014 tarihinde kavuştum ürünüme.. Postacı kapıya kadar getirdi, vergiyi kapıda ödedim ve aldım ürünümü..
Ve ürünün kutusu dahi kırışmamış, bu kadar düzgün taşınmış. Hayret ettim. :)
 
Beyler şimdi thomann'dan fender american deluxe telecaster baktım, işin içine vergiyi katınca falan Türkiye ile aynı fiyata geliyor neredeyse. Hatta bulduğum net örnek şu şekilde:
Ürün:Fender American Deluxe Strat
Thomann: 5380 (vergi + kargo dahil)
Gittigidiyor: 5.000 - 5.200 TL

planlar suya düştü yine :cool:
 
Aynen benim de matsikas 3A buzukim dün kapıma kadar geldi, vergi farkını ödeyip teslim aldım. adamlar öyle bir koli yapmışki ptt görevlisi ne var abi bunda buzdolabı gibi kocaman paket dedi :) toplamda 18 gün sürdü ama zuhal müzikte 3150 tl olan aleti 1780'e mal ettim, kılıf, tel, pena ve ayaklı stand derken de düz 2000e harika bir enstruman almış oldum, yerli üretim almıştım daha önce 2 gün sonra iade ettim, sap atık ve işçiliği çok kötüydü, herşeyin orjinalini almak lazım, matsikas'lar çok farklı ve harikalar , hem tını hem de işçilik on numara. 2 gündür elimden düşmüyor, thomann'a buradan tekrar minnettarlığımı iletmiş olayım gıyabında :)
 
Dostlar 1 hafta içerisinde sipariş vereceğim %18 vergiyi felan kapıda ödüyormuşuz zaten forumda okudum ettim fakat siteye kendi adım ile kayıt olup ablamın kartından ödemeyi gerçekleştireceğiz bu sıkıntı yaratır mı acaba ? Sipariş verirken izlemem gereken yollar neler şimdiden teşekkür ediyorum
 
Öncelikle kart uluslararası ve netten alışverişe açık mı emin olun. Ürünü seçeceksin, sepete ekleyeceksin, adım adım ne yapacağın zaten açık görülüyor.
 
Son düzenleme:
Daha önce bir firma ile görüşmüştüm. Ülkemizde ötv ile bergilendirirken hoparlör sayısını baZ alıyorlarmış. 4x10 hoparlörlü bir anfi dört katı ötv demek oluyormuş. O zaman kafa anfide ötv olmaması lazım :)
 
Kafa alacağım dostum kabini tr den alırım büyük ihtimal ama şimdi ötv mi kesilecek %18 kdv mi ? Sadece kart üzerinde yazan isim ile üyelik ismi farklı olsa sorun çıkartırmı acaba onu merak ediyordum :))
 
Sanmıyorum bir sorun çıkacağını. Öyle olsa, Türkiye'de de sorun olurdu. Sonuçta Mastercard ve Visacard uluslararası kartlar. Burda sorun olmuyorsa, orda da olacağını sanmam.

Alışveriş yapacağın kart hangisi ise, o bankayı arayıp öğrenebilirsin en net şekilde.
 
Daha önce bir firma ile görüşmüştüm. Ülkemizde ötv ile bergilendirirken hoparlör sayısını baZ alıyorlarmış. 4x10 hoparlörlü bir anfi dört katı ötv demek oluyormuş. O zaman kafa anfide ötv olmaması lazım :)

Firma biraz sallamış, öyle saçma şeymi olur ya :D Kanuna göre ; mikrofonlar, kulaklıklar, hoparlörler , ampli, bir veya daha fazla hoparlör içeren setler için ötv %20 oranında belirlenmiştir. Yalnız burdaki durumda arkadaş zaten ötv ödemeyecek.
 
Geri
Üst