Paramparça Aşklar Köpekler

Filimde, üç farklı yaşamın kaza sonucu pekişmesi sonucunda ortaya çıkan,insanların iki yüzlülükleri vede zaafları anlatılmakta...İzlenmesi vede arşivlerde bulunması gereken bir yapıt bence...Amatörce çekimlerin hakim olduğu ilk Octavio denen labunyanın abisinin karısını becerdiği ve sonra o kadından hakettiği tekmeyi yediği bölümün bitmesinden sonra filimin biraz daha yavaş akması biraz sıksada izleyiciği sevgilinizle sarılarak izleyebileceğiz bir filim :twisted:
 
kesinlikle izlediğim en iyi filmlerden biri....yanlış hatırlamıyosam bi sürüde ödül almıştı...ben o manken hatuna çok acıdım ama ya yazık valla :twisted:
 
Amores perros aşklar ve köpekler istanbul film festivalinde izlemiştim hatta o zaman festivaldeki en iyi filmdi bence ... Oscar almasınıda beklemiştim ama olmadı ..
 
benimde çok beyendiğim filmlerden biri..yavaş yavaş hafızamdan siliniyor,tekrar izleme vaktim geldi sanırım.öldürmeye meyilli köpekler ve sahipleri,kariyerinin üst noktalarındayken hayatı bir drama dönüşen bir model,iyileştirdiği köpeğin geçmişinden habersiz yaşlı bir adam..neyse hafızam o kadar da kötü değilmiş..
 
harika bir fimdi.hayatın içindeki farklı üç hayatı aynı noktada buluşturmayı başaran müthiş bir yapıt.herkesin izlemesini öneririm.
 
paramparça aşklar ve köpekler son dönem latin sinemasının inanılmaz güsel bir örneği filmde hayatları ayrı 3 insanın bir trafik kazası sonuçu birleşen (dolaylı olarak) bence harika bir KARANLIK DRAMA örneği yönetmen; Alejandro Gonzalez sinema dilini çok iyi kullandığını söleyebilirim yönetmenin:

21 Gram (Sean Penn, Naomi Watts, Benicio Del Toro)
ve
11 Eylül deki kısa film i tavsiye edilir

Amores Perros daki sinema dilini beyendiyseniz 21 Gram tam size göre
ayrıca Paramparça aşklar ve köpeklerin sountrack i şiddetle tavsiye edilir
özellikle Trailer de çalan parça
Control Machette - De Perros Amores ( love is a bitch)
 
DEEP10CORE_SS demiş ki:
Türkçe izlenmez ...

saçma bence bu..bazen kötü olabilir ama dublaj konusunda hiçte fena işler çıkarmıyorlar..hem edebiyat olsun,sinema olsun,kişi en iyi bildiği dilde,ana dilinde en iyi şekilde eser verebilir ve ya eserleri kavrayabilir..sonuçta orjinal dilde film izlemek ve ya kitap okumak çok güzel bir şey ama kendi dilinde izlenmez ve ya okunmaz diye de bir şey olmaz.
 
snowflake demiş ki:
21 gramdan daha iyiydi bence bu film. çok etkilenmiştim izlediğim zaman. ağlamaklı olmuştum.

bence 21 gram ı iyi yapan oyuncular

ayrıca dublaj konusunada yürekten katılıyorum hepsi için değil fakat ispanyolca italyanca filmleri direkt sallıyolar bence
 
Çok beğendiğim filmlerden biri. Yaşamlar çok güzel kesiştirilmiş. Köpek sahnelerinden ben de nefret etsem de yılmadım izledim :) Aynı yönetmenin olduğu için 21 gramı izlemeyi de çok istiyorum ama bir türlü fırsat olmadı.Ama bu film kadar güzel olabileceğini düşünemiyorum açıkçası...
 
Latin sinemasının böle yükselişe geçmesi çok sevindirici ki

Lamer holivud filmleri ile zaman geçirmekten bıkmıştık (hepsi değil tabe)

tekrar sölüyommm sountrack ini mutlaka dinleyin
 
Geri
Üst