Paramparça Aşklar Köpekler

herşeyi kötü yönünden görmenin ve bunun sayesinde yasanabilinceeni gösteren bir film. ee nietzsche boşuna dememiş umut etmek işkenceyi uzatır die o yüzden bir çok hollywood filmine misilleme olaraktan izlenmesi gereken tarzda filmlerden biri.
 
Konusu itibariyle -karanlılık film boyu hakim olmasa da- Requiem'e benzettim.Hayal kırıklıkları .Requiem de olayların mevsimelere ayrılması,Paramparça Aşklarda ise aynı kasabada birbirine bağlantılı olaylar olması çok etkileyiciydi. En çokEski Zapatista olan son karakteri beğendim.
 
yener demiş ki:
DEEP10CORE_SS demiş ki:
Türkçe izlenmez ...


dublaj konusunda türkiye oldukça iyi pek çok ülkeye oranla fakat ispanyolca gibi dillerde pekte iyi değiliz.
Katılıyorum Türkiye oldukça iyi bazı ülkelere göre.İsmini bilmediğim ama sesinden tanıdığım dublaj sanatçıları var.Güzel filmlerin çoğunda onların sesi var.Bu insanların sayısı artarsa ve tabii çevrilen kelimeler doğru olursa Türkçe izlenir...
 
gerçekten çok etkileyici bi film.özellikle siyah köpeğin eski Zapatista'ya yaptığı o puştluk sahnesinde kendimi adamın yerine koyup ağlamıştım.onlar benim tek gerçek dostlarımdı.
 
en sewdiğim 2 filmden biri( diğeride 21 gram ztn)


yönetmeni çok sewiyorum filmin görüntüleri oldukça başarılı ve oldukça etkileyici sahneler var...
 
film bence kader anlayisna da gusel deginiyor , ayrica kopeklerin insan yasamindaki onemini de belirtiyor ................... tek kotu yani cok uzun olmasi ben 2 saaten sonra biras skldim ..........
 
carolgerber demiş ki:
DEEP10CORE_SS demiş ki:
Türkçe izlenmez ...

saçma bence bu..bazen kötü olabilir ama dublaj konusunda hiçte fena işler çıkarmıyorlar..hem edebiyat olsun,sinema olsun,kişi en iyi bildiği dilde,ana dilinde en iyi şekilde eser verebilir ve ya eserleri kavrayabilir..sonuçta orjinal dilde film izlemek ve ya kitap okumak çok güzel bir şey ama kendi dilinde izlenmez ve ya okunmaz diye de bir şey olmaz.

dublajı ne kadar iyi olursa olsun asla orjinalinin keyfini veremez bence.sonuçta orda oyuncu kendi tonlamasını kullanıyor.beden ve dili bütünleştiriyor.ama dublajda bambaşka bişey ortaya çıkıyor.

bence insanın hayatta mutlaka izlemesi gereken filmlerden biri....
 
21 Gram'da müthişti bu filmide tokat gibi çarpıyor insana.Inarritu'nun diğer filmlerini merak ediyorum ama bu film şimdiye kadar izlediğim en iyi 5 filmden bir tanesi.
 
Geri
Üst