Dirty Sanchez

bi bölümde elemanın teki kulağına piercing yaptırdı sonra öteki eleman penseyle çeke çeke kulağından çıkardı.. ondan sonra bir daha izlemek istemedim.. beni bile aşıyor abilerimiz helal valla :)
 
jackass ozentisi bir program ..igrenclikten oteye gidemiyorlar..jackass teki komiklik ve mizah anlayısı bunlarda yok...Kendi caplarında takılan ingilizlerden ibaretler.İgrenc seyler yaparak ilgi çekmeye calısıyorlar jackass bunlardan 100 kat daha kaliteli..
 
ya tabi mizah anlayısına ve zevke bakar..ben sahsen ingilizlerin yaptıgı igrenclikleri ve ozentilikleri komik bulmuyorum,jackass cok daha orjinal ve komik geliyor bana..tabiki herkezin zevklerine ve düşüncelerime saygım var sadece kendi düşüncelerimi soyledim..
 
nerde jackass ya..Dirty Sanchez gayet sıkıcı geliyor.daha oncede belirtildiği gibi jackass en azından komik...+johnny....
zaten dirtynin yeni bolumlerine rastlamadım..
 
acı çekerek eğlenen insanlar topluluğu eğer bir kıyaslama yaparsak jackass eğlenirken acı çekiyordu..
 
ya jackass in yerini hic bisey tutamaz.. yaptıkları isin diğerlerinden farkı komik olması.... karakterlerin yaptıklarıyla bütünleşmesi.. bi Chris Pontius'un tangayla yaptığı dansı baska biri yapsa bana o kadarda komik gelmez... peki ben kussam steve-o'nun yaptığıyla bir olur mu?? :kustum
 
he unutmadan.. jackass severlerin dikkatine viva la bam olmasada wild boyz izlenmeye değer inanın içinizdeki eksikliğin tamamını olmasada büyük bi kısmını karşılayabilir :LOL:
 
Geri
Üst