BARIŞ AKARSU
Albüm hakkında yazılanlara ek olarak, ben de albümün tamamını dinlemiş biri olarak yorum yazma gereği duydum..
Öncelikle, bahsi geçen arkadaşın müzik hayatına atılmasına en büyük destekler: Haluk Levent (ıslak ıslak parçasını albümüne alma ihtimali vardı, ancak almadı) ve Demir Demirkan başta olmak üzere bir çok müzik adamıdır.. Albümün çıkış parçasını, kendisinin de çok sevdiği ve sürekli söylediği ıslak ıslak ile yapmayı uygun görmüşler ki bence doğru seçim..
Bunun dışında Zülfi Livaneli bir parçasını vermiş. " gün olur " isimli. Gayet güsel söylüyor.
Yunus Emre’ nin , Gel Gör Beni Aşk Neyledi, şiirini de oldukça rock olarak okumuş.. ( şiir olarak değil tabiki

) Albümün en sert parçası olmuş denebilir ki bence gayet tadında olmuş..
Bunun yanısıra, nakaratında ve parçanın genelinde , vurucu sözleri olan "kimdir o" (menejerine ait sözleri) ses getirecek kesinlikle..
"tepede beyaz bir saray,
sarayda soytarı bir kral,
kara haber O’nun işi sıra kimde?
kanlı resimler ressamı,
sergide insan mezarı,
satılık olan karanlıktır çerçevede.."
Albümde, BARLAS ’ ın 2 parçası var.. MAVİ ve AYRILACAÐIZ .. 2’ si de çok ama çok güzeller. Barlas’ ı eskilerden hatırlamanız mümkün.. Şahsen ben şarkılarını beğenirdim.. Barış’ a vermiş oldugu iki parça da, güzel. Bunların yanısra yorum da güzel.
Yaşadığı şehri anlatan bir parçası var: AMASRA..
Çello destekli bir alt yapı, gayet güzel.
Bir kasaba akşamı.. Şeker bi parça

)
İnanır mısınız bilmiyorum ancak, en az 6 hit parçası var albümün.
Albüm kayıdı gayet iyi. Açıkcası bu kadarını beklemiyorduM. başarılı bir çalışma, başarılı yeni bir rock şarkıcısına kavuştuk. SEsini iyi kullanıyor, şan ve gitar dersleri almış.. kendini geliştirmeye de devam ediyor. Canlı performansını izledim, çok keyifli bir sahnesi var. Coşmak için konserlerine gidilebiliR.
bence yermek yerine destek olsak, keyifli bir çok albüm daha dinleyeceğiz Barış’ tan..
Saygılar efendim..