Barış Akarsu

oyledir benim bariscigim alcak gonullu sevgi dolu bir yuregi vardir iyi insanlarin degeri ne yaziki bu dunyada pek bilinmiyor ama inaniyorumki bariscigim onu sevmeyenlere inat onu sevenler icin sapasaglam ayya kalkacak o hastaneden
 
kendisini dinlemem ve çok sevmem,kaza yaptığını duyunca üzüldüm umarım iyi olur ve sevenlerine hayranlarına kavuşur en kısa sürede..
 
Acil şifalar diliyorum ailesine ve sevenlerine. Duyduğumda çok çok üzüldüm. İyi olcağını düşünmek lazım kötüyü değil. İyi olucak kendini toparlıyacak eminim.
 
Barış Akarsu daha kariyerinin başında olan bir müzisyen.İnşallah doktorların söylediği mucize gerçekleşir ve tekrar sahnelere döner,kariyerine kaldığı yerden devam eder.Kendisine acil şifalar diliyorum...
 
Ben Barış ı çok severim ve dinlerim de.Listemde de yer alır hep.Ama msn de onun başına bişey gelince dinlenmeye başlandığını görüyom.Açıyolar ns dinliyorum özelliğini

bütün şarkıları süper hepsi ona yakışıyo.
şebo'dan böylediği şarkılar bile yakıkışıyor.İnşallah iyi olur..
 
Çok üzgünüm, gencecik bir insan hayat mücadelesi veriyor, ama burda yazılan çirkinliklere bakın, inanamıyorum sizlere.sizde hiç vicdan denen duygudan bir gıdım bile yok mu? bu nasıl bir kindir, bu nasıl bir nefrettir. bu acı olayın müzikle ne ilgisi var, tamamen insanlık hayat memat meselesi. orda hayatının baharında bir insan yaşam mücadelesi veriyor, sizlerin nerdeyse bir oh olsun demediğiniz kalmış. yazık sizlere çok yazık, insanınız diye dolaşıyorsunuz ortada, ama gerçekten insan olan biri orda hayatta kalma savaşı veriyor. çirkin sözlerinizi kendinize saklayın artık. üzgün insanları daha fazla üzmeyin, yeter !

yaşamını kaydeden arkadaşlara Allah rahmet eylesin, ailelerine bu acıya dayanma sabrı versin.

ben inanıyorum , Barış gözlerini açacak, yavaş yavaş da olsa iyileşecek, öyle bir kazadan kalbi durmuş bir şekilde hastaneye getirip tekrar hayata döndürülebildiyse daha vakti dolmamış olmalı. ben buna inanıyorum. seveni , sevmeyeni insanlıktan nasibini almış herkes onun için dua ediyor. bu kadar insanın duasını Allah kabul edecektir diye umalım, umudu kaybetmemek gerek.

İyi şeyler düşünelim iyi şeyler olsun
 
Allah'tan ümit kesilmez ama hepimizi üzecek bir haber okudum.

Barış'ın doktorundan kahreden açıklama
Barış Akarsu'nun kurtulma umudunun azaldığı açıklandı.
02 Temmuz 2007 Pazartesi 16:00


Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan sanatçı ve oyuncu Barış Akarsu'nun kurtulma umudunun azaldığı açıklandı. Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve Bodrum'da bulunan Özel Bodrum Hastanesinde tedavi altına alınan Barış Akarsu'nun sağlık durumu hakkında basın toplantısı düzenleyen hastanenin başhekimi Opt. Dr. Abdullah Servet, sanatçı için yapılabilecek her şeyi yaptıklarını söyledi.

Servet, şöyle konuştu: ''Yapılacak başka bir tedavi yöntemi yok. Yapılan tedavi ve desteklere rağmen kurtarma umudumuz azaldı. Bazı organlarda yetmezlik olunca biz hastayı tıbbi tedavi ile destekledik. Ama bugün bu fonksiyonlarda yetmezlik belirtisi azaldı. Bu nedenle hastayı kurtarma umudumuz azaldı.''

Doktorun açıklamasının ardından aralarından Barış Akarsu'nun yakınları ile bir televizyon dizisinde birlikte rol aldıkları Merve Sevi ve hayranları sinir krizi geçirdi. Açıklamanın ardından bayılanlara müdahale hastanede yapıldı.

AA

kaynak : http://www.ensonhaber.com/news_detail.php?id=62306


Allah inşallah onu biz sevenlerine bağışlar...Umutlar azalsa da dualarımız onunla .. :cry:
 
Çook üzücü bi durum çook..Daha çok genç ve bu yolun başında..Daha vermesi gereken bi sürü konser,yapması gereken bi sürü beste ve çıkarması gereken bi sürü albümü var..Bunları yapmadan gitmez Barış..Dualarımız seninle ..
 
Geri
Üst