Barış Akarsu

Ciddi populer olmaya başlamıştı ki üzücü bir ölüm oldu cidden ben de çok üzüldüm,bildiğim kadarıyla temiz bir kişiliğe sahip,yaptığı işe kendini veren,mütevazi bir insandı.Onu seven herkesin başı sağolsun,yakınlarına baş sağlığı dilerim.Umarım insanlar onu unutmaz çünki eğer ölmeseydi ve yaşasaydı bence çok iyi yerlere gelecekti,çok iyi gidiyordu ve çok genç yaşta daha yapmayı düşündüğü çok şey varken hayata gözlerini yumdu
 
Bir de lanet olsun şu medyaya. Ne insafsızlar. saatlerce az sonra az sonra diyerek yüreklerimizi parçaladılar. Barıştan bile reyting yapmaya çalıştılar ya topu yok olsun bunların,vicdansızlar.
 
arkadaslar bildiginiz gibi onu kaybettik. gercekten dinleyici ve destek veren bir kitle olarak kurmus oldugumuz internet radyosunda onu anmak icin bir gece düzenlicez. onun parcalari, anilari, yasam tarzi, vs. 05/07/07 tarihi saat 22.00-24.00 arasında olucak bu yayin. www.durockfm.bravehost.com burdan yayina girebilirsiniz. sizinle paylasmak istedim. ve hayat hakkaten cok ilgincmis ya. neyse uzatmak istemiyorum. arkadaslar sizleri bekliyorum.
 
kendisi yogun bakimdayken cekilen fotograflar hakkinda savcilik inceleme ba$latmi$, fotograflarin cekildigi odadan parmak izi filan almi$lar, savcilik "pe$ini birakmayacagiz" falan diyormu$. buna ragmen hurriyet'in sitesinde fotograflar halen eri$ilebilir durumda.

Kaynak:ekşi sözlük
 
Onunla çok yakın zamanda tanıştım ama keşke çok daha önce tanısaymışım dedim . Gerçekten çok ii , tertemiz bi insan . Beni bu kadar çok üzebileceği aklıma gelmezdi . Derler ya hakkaten adam gibi adamdı . Huzur içinde yatsın . Yakınlarına sevenlerine allah sabır versin ...
 
tüm ailesinin, dostlarının, sevenlerinin başı sağolsun.. genç yaşta trafik ve terörden kaybettiğimiz tüm genç arkadaşlarımızın ve müzisyenlerimizin ruhları şad olsun..
 
Trafikte bir hayat daha son buldu. Bütün kazalara, ölümlere üzüldük ve buna da üzülüyoruz. Ailesinin, dostlarının, tüm sevenlerini, hepimizin başı sağolsun.
Komadayken fotoğraflarını çeken ve bunu da alıp medya malzemesi olarak kullanan kişi ve kuruluşlar içinde diyecek birşey bulamıyorum, sadece utanıyorum.
 
Bu kadar genç yaşta iyi bir sese iyi bir fiziğe iyi bir karizmaya iyi bir yüreğe sahip bi insan ölmemeliydi :S çok üzgünüz bütün ailece toprağı bol mekanı cennet olsun ailesine allah sabır şifa versin seni unutmayacağız türkiyenin biricik yakışıklı genç rock starı BARIŞ AKARSU
 
Neredeyse her hafta Taksimde karşılaşırdık göz göze gelirdik..bizi tanımamasına rağmen gülümser selam verirdi..kendine ünlü diyen diğer zibidiler güneş gözlükleriyle milletten kaçmaya çalışırken o samimiyetiyle yaklaşırdı herkese..sanatını takip etmezdim ama mütevaziliğine hayran kalmıştım..daha bir hafta önce gördüğümüz bir insanın şimdi vefat etmiş olması ne kadar garip..hiçbirşey hissetmiyorum şu an..hala daha inanamıyorum..her hafta Taksime giderken gırgır olsun diye söylediğim sözleri tekrarlıyorum içimden: Abi bu seferde Barışla karşılaşırsam artık gidip tanışıcam..olmuyo böyle.

daha çok gençtin be kardeşim ya...
 
Geri
Üst