Barış Akarsu

işin açığı ben barış akarsunun şarkılarını hiç dinlememiştim ama öldükten sona bütün kanallarda klipleri dönmeye başladı ordan dinledim gerçekten şarkıları güzelmiş ama bu durumu çok ayıpladım adamın kliplerinin yayınlanması için ölmesimi gerekiodu çok ayıp ve çok yazık şarkı söylüorum die bi ton tip çıkıo ortaya onların 7/24 klipleri dönüo müzikten anlayan insanlar kaybolup gidio gerçekten çok büyük haksızlık bu :!: :!: :!: :evil:
 
karanlik_sayfa demiş ki:
Balrog_burn demiş ki:
Arkadaşlar aranızda gözlerin parçasının solosunu bilen varmı bulamadım ama bilen varsa özelden mesaj atarsa çok iyi olurdu.

Birkez daha anıyoruz.
yani ben sizler gibi dinleyici degil aynı zamanda gitaristimde demişsin çok saglam solo atarım ama tabları yok olsa gözlerin isimli parçayı çalarım diyorsun wayy ii takdikmiş bak ben o şarkıyı degil baya bi şarkısını dinlemedigim için bilmiyorum ama istesem tüm tablarını 5 dk ta kendi şarkılarından bile süspansiyonlusunu çıkarırım :)

ya yuh artık ne diyim sana ..arkadaş insan gibi sormuş dimi sadece..nerlere çekiyosn lafı..ayrıca kendini övmekten vazgeç...
 
iyi devam et ozaman..ayrıca şarkınız ilgilendirmiyor..burası tab sitesi değil demişsn burası reklam sitesi fln da değil..bi söz söylerken kendi söylediklerini de düşün...
 
Karanlık sayfa forum kirliligi yaratma lütfen.Ben burda kötü birşeyden mi sözettim.Sadece varsa bilen yardım istedim.Çünkü barışın sayfası ve belki barış fanlarında vardır diye düşünerek hareketle yaptım.Ama sen bunu nerenden okuduysan nerelere getirdin.

Ve bence senin bunu yapma nedenin başka.Mesajlarındanda rahatlık anlaşılmakta zaten.O yüzden devam etme bence.
Solsitende grubundanda senin parça çıkarma düzeyine gelmende beni ilgilendirmiyor genc.Önemli olan insanlıkdır ama.....

Neyse özürdilerim kirlendi ne yazıkki biraz ama naparsınız işte.
 
yaa sen ne biçim insansın seni kapıdan kovsalar bacadan giriyorsunnn , arkadaşım burda herkes tanıyor seni git baska forumds reklamını yap Barış Akarsu adınıda agzına alıp kirletme lütfen... Hem nasıl olsa dinlemiyorsunda sevmiyorsunda değilmi ??
 
arkadaşlar bırakın kendi haline..amacı belli.. barışı sevmedi hiçbir zaman ama sayfasından da hiç eksik olmadı bir tezatlık var bu işte ama her neyse..bundan sonra küfür etse bile cevap vermiycem..lütfen siz de görmemzlikten gelin..BARIŞ RAHAT UYU..biz her zaman seni yaşatıoruz yaşatıcaz...dualarımız seninle :!:
 
kafanda bir kac degil baya bi tel eksik ne soylesek kar etmiyor vah vah yazik vallah'i uzuluyorum
baris'i sevmiyorsun belli o zaman bu foruma giripte daha fazla kirletme diyecegim ama kar etmeyecek :cry: :cry: :cry: aglayasim geliyor senin bu haline
 
kominist mi? e güzelmiş...
bence bu başlık kilitlensin. sevgili karanlık_sayfa'nın zirilyonuncu üyeliği bu zaten, millete sataşmaya geliyor, siz de ciddiye alıyorsunuz.
barış akarsu'nun ölümüne ben de çok üzüldüm. ama bu başlıkta konuşulacak daha fazla şey olmadığını düşünüyorum. çünkü ya ağlıyorsunuz ya da milletle tartışıyorsunuz... arada bakarım bu başlığa, hep aynı şeyler.
 
arkadaşlar vatandaşa yanıt verdikçe sayfanın akibetini tehlikeye düşürüyorsunuz..bu tür karşılıklı yazışmalardan dolayı bu forum bir kaç kez uyarı mahiyetinde kilitlenmişti.sakin olalım..muhatap almayalım..
 
Sizce hala star tv de yalancı yarim terkrar bölümleri yayınlanmalımı?
Arada bazı bölümleri kaçırmıştım gerçi.
Lakin siz ne düşünüyorsunuz?
Aralarında Merve Sevi'ninde bulundugu yeni dizi var birde.
Kararsız kaldım :twisted:
 
Balrog_burn demiş ki:
Sizce hala star tv de yalancı yarim terkrar bölümleri yayınlanmalımı?
Arada bazı bölümleri kaçırmıştım gerçi.
Lakin siz ne düşünüyorsunuz?
Aralarında Merve Sevi'ninde bulundugu yeni dizi var birde.
Kararsız kaldım :twisted:
Tabi ki hiç izlememiş olanlar ve yeniden izlemek isteyenler için yayınlanmalı.
Diğer dizi konusuna gelince burası rock müzik forumu olduğuna göre , bu forumda tartışılacak bir konu değil.
Lütfen bu forumda mümkünse sadece BARIŞ VE MÜZİÐİ İLE İLGİLİ PAYLAŞIMDA BULUNALIM. ;)
 
Geri
Üst