Barış Akarsu

bariskolik demiş ki:
unutulmadın unutulmayacaksın....seni çok seviyoruz... barış akarsu

evet o hiçbir zaman unutulmadı unutulmayacak türkiyenin ROCKSTARI BARIŞ AKARSU..seni seviyoruz barış seni yaşatmak adına elimizden gelen herşeyi yapıyoruz yapmaya devam edeceğiz gün geçtikçe sevenlerin çoğalıyor çoğalacak barışım sen bizi görüyor ve izliyorsun sana sarılmama senle konuşmama çok az kaldı herhalde hiç ayrılmayacağım başından çünkü ben kendimi hep senin yanında iyi hissettim hissedeceğim seni seviyoruz güzel çocuk...
 
4 Temmuz 2007 `de yanında olanları göreceğiz ...Destekleyenleri,sevenleri,saygı duyanları,unutmadık diyenleri görmek istiyoruz.
Ölümünün üzerinden daha bir yıl bile geçmedi ama boşluğu öyle bir yokluk yarattıki bende ,anlatamam.
unutulmadığını hissettirelim...
 
Kra demiş ki:
4 Temmuz 2007 `de yanında olanları göreceğiz ...Destekleyenleri,sevenleri,saygı duyanları,unutmadık diyenleri görmek istiyoruz.
Ölümünün üzerinden daha bir yıl bile geçmedi ama boşluğu öyle bir yokluk yarattıki bende ,anlatamam.
unutulmadığını hissettirelim...

merak etme o hiçbir zaman unutulmadı unutulmayacak sürekli barışla olan herşeyde takipteyim sonuna kadarda öyle olacağım ilk önce 29 haziran bodrum torba kavşağında olacağız barışın babasıda olacak bütün barışı sevenler olarak içimizde 1 yıldan beri dolup taşan bu acıyı bu öfkeyi haykıracağız trafik terörünü lanetliyeceğiz 4-5-6 temmuz tarihlerinde de amasrada olacağız amasra şimdiden doldu taştı zaten çok kalabalık olacak her yıl olacak bu etkinlikler ve biz barışımızı asla unutturmayacağız biz onu ölümüne sevdik biz onu canımız bildik meleğimiz ruhumuz,yüzümüz,evimiz o bizim BARIŞ SENİ ÇOK SEVİYORUM..
 
"Kor olur badem gozlu kalir"

Bu basligi ilk gordum sabit ve en ustte neyse bi girip bakiyim ne varmis dedim.. dogal olarak ilk sayfa acildi ve bazi arkadaslarin cemkirmesini gordum anadolu rock vs vs diye.. neyse 2. sayfaya bile bakmadim 160 kusuruncu sayfaya gectim direk burda da bir sevgi furyasi kaptirmis gidiyor....

Bizim milletin kaninda var dicem ama o da yok Kurt Cobain de boyle oldu nitekim....

Allah rahmet eylesin...
 
anmabodrumws9km3.jpg
 
canım barışım seni çok özlüyorum çok özledik..29 haziran günü bodrum torba kavşağında olacağız tüm barışseverler olarak seni çok seviyorum amasrada görüşmek üzere meleğim..

ROCK'IN STARI BARIŞ AKARSU...
 
slm arkadaşlar.forumda yazanları okuyunca bende bir yorum yapayım istedim.Türk halkı olarak bi insanı eleştirmeyi bilmediğimizi düşünüyorum.hatta okuduğum bazı şelerden çıkardığım sonuç eleştirmek deil saygısızlığa kadar varıyor.bu ülkede çok fazla ii şarkı söleyen olmadığı ortada olanların kıymetini bilelim.adam ilk albümünü çıkarmış bütün yankiler forum a başlamış döktürmeye.abi bi soluk alın adamın albümünü dinleyin bi ya.tipini beğenmedin eleştir,yarışmadan geldi eleştir.bu ne ya.adam birden parlar "nerden geldiği belli deil,yarın öbür gün geldiği yere döner",içimizden çıkar gelir"yarışma birincisi işte yakında söner gider".size yaranmak için ne yapmak gerekiyo anlamış deilim.herkes üstüne alınmasın bu yazdıklarımı arkadaşlar.sadece müzikten anlamayanlar için yazıyorum.ne yani adam elinde bira şişesiyle magazincilere poz mu versin sokakta yada magazincimi dövsün.bumu sizin rock anlayışınız.eğer bu ülkede rock ı bu şekilde bilenlerin sayısı fazlaysa rock başlamadan bitmiş demektir.ama sanmıyorum.böle düşünen bi kaç tane alemcidir ve onlarda nerde forum açılsa damlarlar zaten.bana göre Barış Akarsu bir rokcçı ve çok ii bir rocker dır.dizi işine gelince;adam gayet ii bi oyuncu olma yolunda ilerliyordu ki bence başarılıydı da.diziyi izleyenler onun albümünü alıp şarkılarını dinlediler,dizide sölediği şarkıları dinlediler.yani rock müziği.7 den 70 e.amacımız rock müziği daha etkin hale getirmek deilmi bu ülkede.bence en büyük atılımı yaptı bu konuda.kişiliğine zaten laf edilmez.içi dışı bir şeffaf,insan sevgisiyle dolu,karşılıksız yardım eden bi yardımseverdi.gizli saklı yaptığı yardımlar,verdiği konserler...adam doğum gününü bile bu iş için düzenledi ya.sokakta sarhoş halde magazinci dövmekten daha hayırlı bi iş olduğunu düşünüyorum.son olarak şunu sölemek istiyorum bu ülkede bir Barış Akarsu,bir Kıraç,bir Haluk Levent vs.kolay yetişmiyor.bunların kıymetini bilelim lütfen. Allah mekanını cenet eylesin Barış.Nur içinde yat.
 
Muğla'nın Bodrum İlçesinde Geçirdiği Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Ünlü Rock Şarkıcısı Barış Akarsu, Ölümünün 1. Yıldönümünde Mezarı Başında Anıldı...
Bundan 1 sene önceyide bugün gibi hatırlıyorum...Umarım hiç unutulmaz,hep yaşatabiliriz. Bir sanatçı öldüğü gün değil ,unutulduğu dün aramızdan ayrılır çünki...
unutmayan ,destek veren herkese teşekkürler.
 
BU FESTİVAL 'BARIŞ'A ADANDI...


Amasra Belediyesi’nce 4–6 Temmuz tarihleri arasında “Barış Akarsu Kültür ve Sanat Festivali” düzenlendi. Festivalin açılışında konuşan Amasra Belediye Başkanı Ali Yıldırım, Barış’ı yitirmenin acısı içinde olduklarını söyleyerek “Doğduğu topraklarda tüm ülkeyi Barış’la kucaklamanın heyecanı içindeyiz. Barış’la başlayan bu sevgi bağı her zaman sürer ve umarım bütün dünyaya yayılır” dedi.



MEZARI BAŞINDA ANILDI

Belediye Başkanı’nın konuşmasının ardından Barış Akarsu’nun ailesinin de içinde bulunduğu yaklaşık 300 kişilik bir topluluk Mendirek meydanından Barış’ın mezarına doğru yürüyüşe geçti. Ellerinde sanatçının fotoğrafları bulunan katılımcılar yol boyunca Barış Akarsu’nun şarkılarını söyledi. Yaklaşık yarım saatlik yürüyüşle gelinen mezarlıkta son derece duygulu anların yaşandığı gözlendi. Birçok katılımcı gözyaşlarına hâkim olamazken, annesi Hatice Akarsu’yu, eşi Selahattin Akarsu “Biz buraya ağlamaya gelmedik. Dünyanın dört bir yanından onu sevenler burada. O ölmedi” diyerek sakinleştirmeye çalıştı. Anma etkinliğine Amasralıların yanı sıra Bartın, Zonguldak, Ankara ve İstanbul’dan gelen Barış severler de katıldı.



‘BARIŞ’ HEYKELİ

Bilindiği gibi katıldığı bir televizyon yarışmasında birinci olarak ünlenen Barış Akarsu 28 yaşında geçirdiği Bodrum’da geçirdiği bir trafik kazasının ardından 4 Temmuz 2007 tarihinde yaşamını yitirmişti.

Festivalde, Barış Akarsu’nun ölümünün ardından heykeltıraş Tankut Öktem tarafından başlanan ve onun da bir trafik kazasında yaşamını yitirmesiyle yardımcıları tarafından bitirilen Barış Akarsu heykelinin açılışı yapıldı. Aralarından Ezginin Günlüğü’nün de olduğu bir dizi konserin yanı sıra çeşitli müzik yarışmaları, tiyatro gösterileri ve plaj voleybolu turnuvası gerçekleştirildi.


http://www.birgun.net/life_index.php?news_code=1215422389&year=2008&month=07&day=07
 
öldükten sonra kıymete binmiş birisi.
buaralar arkadaşlarımın ağzında dolanan bi laf var:"dink öldü ermeni oldunuz, barış akarsu öldü rockçı oldunuz, allah bülent ersoyu başımızdan eksik etmesin..!"
 
Geri
Üst