pc den elektro.

ya mic den girileceğini biliyorum ama o zaman çok cızırtı geliyor..line in den sokunca sesi çok açsan bile cızırtı olmuyo sevdim yani line in i :) ordan halletme şansım yokmu..sanırım ayar yapmam gerekiyor.
 
revalver için kullandığım ayarları yazıyorum
settings'e geliyosunuz stereo olmasın. samplerate 44100 minimize latence once every 1 second
bir de legacy multimedia system ı seçip ikisini de ses kartımızı gösteriyoruz bende mesela ikisi de Avance Ac97 Audio imiş.(benim onboard ses kartı)
bir de processing chunk size ı 512 ye getiriyoruz.
sonra bir preamp seçmek zorundayız gitardan gelen sesi büyütmek için. istediğimizi seçiyoruz.
input ve output kısmını makul bir seviyeye getirelim ki yularıdaki noise limitini aşmayalım. aşarsak ses kartı ve bilgisayar zorlanıyor dolayısıyla fazla verim alamıyoruz. yukarıdan run diyince amfi similasyonu başlamış oluyo yani artık plugged oluyoruz.
gerçi program baya iyi aslında daha poweramplerimiz, efektlerimiz ve speakerlarımız var ama preamp hepsinin gücünü emiyor. ancak amfiniz veya pedalınız varsa amfinizden aldığınız çıkışı yine ufaltıcıyla bilgisayara bağlarsanız bu sefer preams'siz de işinizi görebilirsiniz. aslında yine bazı efektler almak mümkün ama onboard ses kartları cıvıtıyor bu konuda. ama sb live falan varsa denemenizi öneririm.
Saygılar Sevgiler
 
arkadşlar gitarı aldım hemen geldim açtım pc ye taktım ama ses geç geliyo ve acaip cızırtı oluyo her iki programdada(guitar box fx,revalver live).bide mic ten takınca acaip cızırtı oluyo line in den daha iyi oluyo ama dediğim gibi gecikme oluyor.buna bi yöntem sölermisiniz veya ayarları söleyebilirmisiniz işte treble orta bass full gibi..ayriyetten revalver da distortion u bulamadım yada cızırtılardan anlamadım
 
input ve outputa fazla yüklenme hoparlörünün üzerinden aç sesi. bas ve treble a da aynı şekilde yukarıdaki noise göstergesi limiti fazla aşmasın.
distortion içinse bir preamp ve bir poweramp kullan. biraz kurcala ayarları
 
Geri
Üst