Reenkarnasyon

eski hayatımda güney çin de m.ö 1000li yıllarda yaşamışım...gemi ve liman yapımcısıymışım...puhahaha :D
bir arkadaşın verdiği siteden baktım :D
 
şüphelendim şimdi ya ben eski hayatımda che guevara mışım sanki gibi geliyo bana hatta sayılarla ispatlayabilirim size...

bakın bi ben var bi de che var kaç etti:2
evet 2 bizim kilit sayımız ilerde karşımıza çıkcak..

şimdi che guevara nın doğum günü 14 haziran benim doğum günüm de 12 haziran evet kilit sayımız neydi: 2ydi... 14-12=2... ;)

che nin ölüm tarihi 1967 benim doğum tarihim 1987
1987 - 1967= 20...sıfır sayılmaz...= 2...kilit sayımız...

che 39 yaşında ölmüş ben de 39.2=78 yaşında ölürüm heralde öyle olursa tamam artık emin olabilirsiniz ben size miras bırakırım reankarnasyon varmış diye....
 
böyle şeylere inanmayın, bunları benimseyip de hayalgücünüzü boşa harcamayın...

sanki öldükten sonra, ortada turnike var, ordan dönüp bi daha dünyaya gelicez.. yok böle bi şey!

bırakın bu saplantılardan ve elimize geçmişken şu hayatı yaşayın da tadını çıkarın..

ikinciyi ararken birinciyi elden kaçırmayın beyler bayanlar!
 
Bence İslamiyet gerçekten Allah'ın yolladığı bir din ise Reankarnasyon mevcuttur. Çünkü İslamiyet herkesin eşit yaratıldığını belirtir, bu yüzden herkesin, her koşulda yaşamış olması gerekir. Ama İslamiyet yok ise Reankarnasyon olabilir de, olmayabilir de...
 
İnananlara ya da ilgilenenlere; Dr. Michael Newton'un, "Ruhların Yolculuğu" ve devamı olan "Ruhların Kaderi" isimli kitaplarını tavsiye ediyorum. Eğer hazır hissetmiyorsanız bitirmek için kendinizi zorlamayın. Kitabı bırakın ve hazır olana dek bekleyin.

* * *

Dr. Michael Newton, psikolojik danışmanlık dalında doktora yapmıştır, resmi onaylı Master İpnoterapist belgesine sahiptir ve Amerika Danışmanlık Birliği'nin üyesidir. Özel hasta kabulleriyle sürdürdüğü ipnoterapi uygulamaları davranışın değiştirilmesini ve kişilerin daha yüksek ruhsal benliklerine ulaşmalarına yardım etmeyi hedef alır. Kendi geliştirdiği regresyon tekniği vasıtasıyla deneklerini geçmiş hayat deneyimlerinin ötesine götürmenin ve bu hayatlar arası dönemde daha anlamlı bir ruhsal varoluşu açığa çıkarmanın mümkün olduğunu keşfetmiştir.


Ruhların Yolculuğu "Ölüm ve Yeniden Doğum Arasındaki Ruhsal Dünya'da Neler Oluyor?"

Bu çarpıcı kitap ölümün ardından ruhsal dünyada yaşananlar üzerindeki sır perdesini kaldırmaktadır. İpnoterapist Dr. Michael Newton geliştirdiği özel bir teknikle deneklerinin ölüm sonrası saklı anılarına ulaşmayı başarmış ve bunlar arasında süper bilinç haline getirdiği yirmi dokuz deneğinin celse kayıtlarını bir araya getirerek bu kitabı oluşturmuştur.

Bu denekler, derin trans halinde, tekrarlanan bedenlenmeleri arasında başlarına neler geldiğini heyecan verici bir şekilde tanımlamaktadırlar. Verdikleri canlı ayrıntılar, ölümün nasıl bir şey olduğunu, öldükten sonra kimlerle karşılaştığımızı, ruh dünyasının gerçekte nasıl bir yer olduğunu, ruhsal varlık olarak nereye gittiğimizi, ne yaptığımızı ve niçin belli bedenlerde geri gelmeyi seçtiğimizi net bir şekilde ortaya koymaktadır.

Ruhların Yolculuğunu okuduktan sonra insan ruhunun ölümsüzlüğünü daha iyi kavrayacak ve hayatınızdaki olayların ardındaki nedenleri anlamaya başladıkça, günlük yaşam içinde olduğunuz kişisel zorluklarınızı daha geniş bir anlayışla karşılayacaksınız.

Bu yirmi dokuz deneğin ruhsal dünyadaki deneyimlerini anlatan olağanüstü öykülerini okurken şu konular hakkında bilgi sahibi olacaksınız:

* Ölmek nasıl bir şeydir?

* Öldükten hemen sonra neler görürsünüz ve neler hissedersiniz?

* Ruhsal Rehberler nasıl varlıklardır?

* Karmaşa ve bocalama halindeki varlıklara ne olur?

* Ruhsal dünyada varlıklar niçin gruplar halinde bulunurlar ve orada ne yaparlar?

* Yeryüzüne dönmek için yeni bedeninizi nasıl seçersiniz?

* Farklı düzeydeki varlıkların durumları

* Hayatın amacı, anlamı ve yaratılış


Ruhların Kaderi "Ölüm ve Yeniden Doğum Arasındaki Ruhsal Dünya Üzerine Çarpıcı Detaylar"

Sizden hiçbir farkı olmayan 67 kişi Ruhların Kaderi'nde Dr. Newton'un spiritüel hipnoterapi çalışmaları aracılığıyla hayatlar arası hayatlarına uzanıyorlar. Dr. Newton'un ötealem üzerindeki araştırmaları üzerine yazılmış olan bu çalışma hem konuyla ilk kez karşılaşacaklar için hem de yazarın ilk kitabı Ruhların Yolculuğu'nu okumuş olanlar için hazırlanmıştır.

Derin hipnoz altındaki deneklerin anlattığı örneklerden yola çıkarak kendi ruhsal hatıralarınızın arkasındaki anlamı keşfedecek ve aşağıdaki konularda çarpıcı detaylar öğreneceksiniz:

* Dünya'daki amacımız

* Ruhlarımızın ölümden sonra gittikleri yer

* Ruhların yaşayanlarla bağlantı kurma ve yardım etme yolları

* Ruhsal Rehberler ve her hayattan sonra bizimle görüşen Yüksek Varlıklar

* Dünya'daki ailelerimiz ve Ruh gruplarımız arasındaki bağlantılar

* Ruhların dinlenmesi ve hayatlar arasındaki gezintileri

* Niçin belirli bedenleri seçiyoruz?


"Ruhların Yolculuğu danışanlarımla sonsuzluğun büyük nehri olan ruhsal dünyaya çıktığım ilk yolculuktu. Ruhların Kaderi ise bizi aynı nehir boyunca daha ayrıntılı bir araştırma için nehrin başlıca kollarında yapılacak yan gezilerle ikinci bir keşif yolculuğuna çıkarıyor. Bu çalışmaların bütüne yönelik daha geniş bakış açıları sunmak üzere bu yolculuğun gizli yönlerine dair daha çok şeyi açığa çıkaracağına inanıyorum."

Michael Newton

http://www.spiritualregression.org/
http://www.spiritualregression.org/michael.html

* * *

Son olarak tekrar belirtmek ihtiyacı hissettim;

No3InGMajor demiş ki:
İnananlara ya da ilgilenenlere

Işık ve Sevgiyle
 
Vene demiş ki:
Bence İslamiyet gerçekten Allah'ın yolladığı bir din ise Reankarnasyon mevcuttur. Çünkü İslamiyet herkesin eşit yaratıldığını belirtir, bu yüzden herkesin, her koşulda yaşamış olması gerekir. Ama İslamiyet yok ise Reankarnasyon olabilir de, olmayabilir de...
o eşitlik başka yollarla da sağlanabilir.(ahiret örneğin) İslamiyete aykırıdır reenkarnasyon. Çünkü dünyaya bir kere gelinyor islama göre... Bu yüzden reenkarnasyonu islamın varlığına bağlamak yanlış.
 
Ahiret mi? Ahiretten banane...Bana Kuran bu dünyada geldiyse ve içinde herkes eşit yaratıldı deniyorsa ahiret çokta iplemez beni...Bunu iki sonuca bağlayabiliriz:
1)İslamiyette çelişkiler vardır(Veya yanlış çevriliyordur)
2)Başka bir boyuta gidiliyordur veyahut Dünya'ya bu bedende bir kez gelmişimdir, başka bir bedenle tekrar doğacağımdır...
 
vene tam olarak neyi anlattığını anlamadığım gibi birincisi kimsenin seni ikna etme, yada sana islamı beğendirme gibi bir amacı da isteği de yok. İslamın reenkernasyon olmadığı sürece olamaycağını çünkü adaletsizliğin sözkonusu olacağını söylemişsin. Ben de bu adalet ahiretle de olabilir, çünkü islama göre ahiret vardır. Bu yüzden islamda reenkarnasyonun olmaması adaleti engellemez diyorum. Kur'an'Da reenkarnasyon yoktur. Reenkarnasyonda eşitliğin olmazsa olmazı değildir. Bu başka yollarla sağlanabilir. Sen ahireti kabul etmiyor olabilirsin, fakat olmadığı sonucunu vermez senin kabul etmemen.
 
1-Kabul etme, etmeme değil konu...Burası felsefe bölümü, bu yüzden ben de düşüncelerimi yazıyorum.
2-Ben zaten Müslüman'ım ya da değilim demiyorum. Kuran'da insanlar eşit YARATILMIŞTIR deniyor diyorum.Bu yüzden bunun ahiretle bir alakasının olmadığını, bunun bu dünya koşulları için geçerli birşey olduğunu söylüyorum.(Ben ahirete de karşı çıkmıyorum.Sadece onun yaratılma ile ilgili birşey olmadığını söylüyorum)
 
Düşüncelerini yazmana bir diyeceğim yok zaten...
Fakat Kur'an'da eşit yaratılma geçiyor ise bu illaki dünyada hepinize eşit miktarda vereceğim anlamına gelmez ki... Eşitlik ahiret+dünya ile birlikte olarak ele alınmalıdır. Bu yüzden bu şekilde yapılan bir çürütme bence islamın varlığı veya yokluğuna bağlanamaz. İslam reenkarnasyonu inkar ettiğinden zaten ikisi aynı anda doğru olamaz. Ben bunu belirtmek istedim sadece...
Saygılar...
 
Bencede bu dünya üzerinde ilk hayatında fakir ikinci hayatında zengin ilkinde mutsuz ikincisinde mutlu yaşa bakalım gibi birşey olamaz tabiiki de.

Arkadaşın da dediği gibi çok günah işleyen az huzurlu az günah işleyen çok huzurlu olacaktır :)

Reenkarnasyon bana saçma gelmiştir hep. Ama inana da birşey diyemem. Kişiseldir saygı duyarım :)
 
eşitlik diye bişey yok ya sen yolda gördüğün birine "benden daha güzel" diyorsan o zaman şunu bil ki bu farklılığın hiç bir önemi yok...
her şey bu kadar...
ve bu yüzdan bir adaletsizlikten bahsedip reankarnasyonu savunursan yine bu cevap karşına gelir dünyada sane eşitsizlik ve haksızlık olarak görünen değerlerin pek de bi önemi yok...
 
Reenkarnasyon ile ilgili araştırma yapıldığında; "adalet yerini buluyormuş" diyor insan. Bu düşünce buradaki enerji ve üzerimize yapışan adalet, eşitlik saplantısından kaynaklanıyor, gayet normal. Diğer tarafta adaletsizlik yok, ceza hiç yok. Onarmak/onarılmak, yenilemek/yenilenmek ve deneyimlemek var. Kişisel görüş ve inancım doğrultusunda konuşuyorum, belirtmeyince olmuyor :)

Sevgiler
 
Geçenlerde bir kız gördüm,bana bakdı ve gülümsedi.Bende gülümsedim,unutamadıgım bir kızmıs demekki yada reelkarnasyon kim bilebilirki gülümse geç,hayatda bir defamı başına geliyor,nereye kadar düşünceksin.Mutlu olmak için bir element.
 
inanmym saçma gelio.soothsayer ın yasdıı yere grdm de bn önceki yaşammda erkekmşmm aman allahm dehşt o bn olamam:)
 
Cumali (Uğur Yücel): Çok korkuyorum eşkiya beni bırakma çok korkuyorum... çok.
Baran: Korkma sadece toprağa gideceksin... Sonra toprak olacaksın... Sonra sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceksin... Oradan özüne ulaşacaksın... Çiçeğin özüne bir arı konacak... Belki... belki o arı ben olacam.

Eşkiya filminden bir replik... ;)
 
geissler demiş ki:
şüphelendim şimdi ya ben eski hayatımda che guevara mışım sanki gibi geliyo bana hatta sayılarla ispatlayabilirim size...

bakın bi ben var bi de che var kaç etti:2
evet 2 bizim kilit sayımız ilerde karşımıza çıkcak..

şimdi che guevara nın doğum günü 14 haziran benim doğum günüm de 12 haziran evet kilit sayımız neydi: 2ydi... 14-12=2... ;)

che nin ölüm tarihi 1967 benim doğum tarihim 1987
1987 - 1967= 20...sıfır sayılmaz...= 2...kilit sayımız...

che 39 yaşında ölmüş ben de 39.2=78 yaşında ölürüm heralde öyle olursa tamam artık emin olabilirsiniz ben size miras bırakırım reankarnasyon varmış diye....

yuh... abi bak bi doktora görünsen ha, ya da bi kitap çıkar che nin sırları falan...
 
Geri
Üst