Mor ve Ötesi

ya zaten artık mvö kitlesi kabak gibi ortada bunu irdelemeye gerek bile yok.gördüklerimiz yetiyor.mesela dunyadan bi haber bi genç kızımız cambaz çalınırken "kahrolsun abd" diye bagırırken kolundan bastan asagı "Haarruun" yazarken sureklı "analar neler doguruyor" gibi cumleler sarfederken...
prominx demiş ki:
Var mı ben eski MVÖ'yü seviyorum ve yeni şarkıları da bana piyasa geliyor...Zaten DYS çıktığında savaş karşıtı albümler modaydı onlar da yaptılar ve yeni fan çevreleri edindiler...Bana göre moda olan birşeyi yapmak yeni arayışlara girmemek özentiliktir,rant peşinde koşmak,pastadan pay kapmaya çalışmaktır...Bir Allahın kulu da değiştiremeze bu görüşümü...
aslında haklısın ama bazı eksıkler var şoyle bir durum var mvö'nün albumlerinde politik görüşünü yansıtması sadece dys'a has bır durum değil.eski albumlerdede kendi ideolojilerini yansıtıyorlardı.fakat bunu bu kadar aleni değildi.dys ile "trend" e uydular gibi birşey oldu.goruşlerini her yerde dile getirdiler.ve onlarin asıl anlatmak istedığini kavrayamayan sadece olaya moda diye bakan,uzaktan yakından alakası olmayan insanlar türedi..buda mvö'nün aracı oldu..kendi görüşüm ise mvö nün siyasi goruslerini bi kenarda tutup onların muzıgıne bakmak.
sonuç olarak:"hiçbir şey eskisi gibi değil".olacagınıda sanmam.
 
bi grubun kitlesinin genislemesi o grubun piyasa oldugunu yada kötü bi grup oldugunu göstermez bunu anlayın artık..

kim dinlerse dinlesin.ben hala seviyorum..bi değişim içinde olduklarınada inanmıyorum.hala en saglam türkrock gruplarından.
 
puddinge katılıyorum benim kızdığım nokta rock müziği moda yapan kitle
insanlar yaşam tarzı yapmalı rock müziği
ayrıca baba parasıyla yapılan 2 albümden sonra onlarda bu işten para kazanmak isteyeceklerdir hakları ki bu durumda bazı arkadaşların tabir ettiği gibi piiyasalıktan geçiyosa yapılacak bir şey yok bu adamlar bir şeyler anlatmak istiyorlar eğer satamazlarsa sadece çevrelenrindekilerle tartışabilirler ki bu onlara yetmemişki albüm yapmak istemişler.son olarak bence ilk olsun son olsun amaç dışı bir farklılık yok belli bir konuyu hdef alıp anlatmışlar.bir sonraki albüm de bunun aynısı olacaktır...
 
pudding demiş ki:
bi grubun kitlesinin genislemesi o grubun piyasa oldugunu yada kötü bi grup oldugunu göstermez bunu anlayın artık..

kim dinlerse dinlesin.ben hala seviyorum..bi değişim içinde olduklarınada inanmıyorum.hala en saglam türkrock gruplarından.

çok iyi anlatmışsın dostum!! ben bunları forumlarda yazmaktan yoruldum artık!! Adamalr dinleniyo kardeşim... Şarkıları anlamlı, bu işte başarılılar... Tamam canlı performansları pek tatmin edici değil ama onu da zamanla düzeltirler!!!
 
ya ben bıktım bi mor ve ötesi hayranı olarak bu tartışmalardan yaa.. keşke son albüm çıkmasaydıda cambaz için 'ne güzel bi aşk şarkısı değilmi sevgili seyirciler' diyen vjleri görmeseydik konserlerde haruuuuun diye yırtınan aptallara rastlamasaydık... :cry:
 
Bu adamlar RocknCoke'da görüldü :)
Nerde şimdi samimiyet. Barışarock söylemleri??? Hadi geçtik Coca Cola'nın bir kolu olan FAnta turnesini de :) Bu kadarı da ayıp sanırım.
 
hayranı olduğum bi grup (ne yazıkki hiç konserlerine gidemedim) çok gzl vede harun tekine bayılıyorum :LOL: sesi çok gzl ve adamda karizma var
 
RADIOGAGA demiş ki:
Tamam canlı performansları pek tatmin edici değil ama onu da zamanla düzeltirler!!!

ne zaman acaba :roll: bekler miyiz bi 10-15 yıl??
rockncoke olayı da ayrı bir vaka zaten pek zevkli geldi onlara demek ki tükürdüklerini yalamak :!:
madem gideceksiniz yırtmayın bi tarafınızı şöyle böyle diye bu yaman çelişki bize kanıtlıyor ki tek dertleri...
 
kayıtlarda güzel ama canlı performanslarda harun tekin in sesini hiç beğenmiyorum bence pekte iyi bir vokal değil kendisi ama genel olarak bakıldığında mor ve ötesi gayet iyi bir grup
 
ben bu grubu çok severim ama bunların yaptığı müziğe haksızlık edenlere tepki gösteririm.
bazı konular doğru. bir derdim var'ı dinleyip ben mor fanıyım diyen insalnlarla doldu ortalık. fan kitlesinin arasında postmodern kırolar ar (hem de bayaa!!!!). ama ben hala severim ve dinlerim onları.
ayrıca böyle bi rock konserinde en arkada göbek atan şahsiyetlere rastladım ve kafalarını kırasım geldi söyliyim yani :) bu da bi saygısızlıktır bence :evil:
 
Mor ve ötesi'ni çok yakından takip etmeye çalışıyorum.Yazılan tüm yorumları okumaya çalıştım.Beni en çok etkiliyen adamların kendini kanıtlama gibi bir çabaları olmaması 5 sene önce kimse tanımıyordu.Ama onlar ilk çıktıkları gibi çizgisini korumaya çalışarak seslerini duyurmaya çalışıyor.Çok seviyorum onları müziklerini ve söylemek anlatmak istediklerini :)
 
ya kimsenin kimseyi korumasına gerek yok işte...şapşal şapşal yorumlar yapmayın...burada herkes kendi görüşünü anlatıyor...eğer çürütecek bir teziniz yoksa (kanıtlanabilir derecede) öyle bir başkasının yorumuna yorum ekleyin yalanlayın...iyi ki birşey dedik gene alevlendi ortalık...bin kere de anlattım ve son defa anlatıyorum...Ben kendi yorumumu yaptım...ve bitti tamam mı ? mvö beni artık eskisi gibi ilgilendirmiyor ve kimin sevip sevmediğide umrumda değil...bunun nedenlerini de daha önce dile getirdim...ilgilenen açar okur...

saygılar...
 
Geri
Üst