Mor ve Ötesi

Abi bende de Digi var ama izledim yav Turksat üzerinden ama oldukça iyiydi gerçi hep Büyük düşler Ghetto performansı vardı. Sayelerinde güzel bir hafta sonu geçirdim.
 
Güzel olmuş klip. Tarkan Gözübüyük te oynsaymış... Hatta elinde silah ile seni vuracağım ulan diyip dalsaymış...

Bkz: Çok fazla yeşilçam filmi izleyen insan modeli. :p

Edit: Bisiklet parçasına da klip çekerler umarım.
 
Bir daha akustik konser verirlerse bir zahmet ya albümünü ya da DVD'sini falan çıkarsınlar. Sağdan, soldan, illegal yollardan edinmek, durmadan aramak istemiyorum. =P

Edit: MvÖ'nün bende akustik kayırları vardı. Seneler önce, yanlışlıkla silmiştim PC den. O konserin adını ya da elinde kayıtları olan var mı?
 
Evet, PowerTürk'tü. Teşekkürler. Bakayım forumlara. =P

O değilde, PowerTürk istese çıkarır akustik konserin albümünü, MTV Unplugged hesabı.

Edit: Buldum! İsteyene PM atılır. :cool:
 
Evet gittik konsere, tribute değilmiş :) En önden izledik, geçtim Kerem'in önüne onu izledim. Harun her zamanki gibi sarhoştu :D Millete hişşt falan yaptı. İmza alalım diye CD'leri götürdük, göremedik bile izin vermediler kulise girmemize :( Yanlız Kerem'in Phase 90 kullanışı beni bitirdi, en kısa sürede ediniyorum :)
 
Aklıma geldi birden:

Umarım bunda sonra çıkaracakları albümlerde Burak Güven vokal yapar. Büyük Düşler'de ağzımıza bir parmak ball çalıp, kaçmıştı, Masumiyetin Ziyan Olmaz da yoktu zaten. Aslında Bırak Zaman Aksın albümünde ki gibi yardırsalar ne iyi olur. Bi Harun, bi Burak.
 
Geri
Üst