Washburn Gitarlar ve Yanürünleri?

on yildan beri kullandigim bi washburn gitarim var ustunde maverick series yaziyor.ama modelini hic bilmiyorum.bu gitarin aynisinden kullanan var mi acaba?cok merak ediyorum.tecrubelerimizi paylasalim.Hatta yilda bir kez bi yerde toplanip rock bara gidelim.gitar hakkinda sorunlarimizi dile getirelim.daha 9 yasindayken ankarada adini unuttugum bi muzik magazasindan sirf rengine bakarak almistim.ve hata yaptigimi anladim zamaninda.en buyuk sikintim gitarla ilgili tremolo sistemi cok sert ve ise yaramaz.zaten kilit yok gitarda kolu bi indiriyo sunuz butun tellerin akoru bozuluyor.ve agir bir gitar.manyetiklerinden hala memnunun(heavy metal caliyorum).sapi diger butun gitarlardan rahat buluyorum.sustainle ilgili bi derdim yok.tek derdim gitarin tremolo sistemini degistirmek.Bu mumkun mu acaba customcu arkadaslar?cift yonlu tremolo taktirip ayriyetten kilit takabilir miyim bu gitara?
bir de oscar scmidth amfi kullaniyorum.70 watt 12"speaker ve overdrive kanal reverbli.en sevdigim ozelligi arkadaki inputa taktiginizda kendi bass mid treble ayarlarini devre disi birakiyo.o kanalin sadece ses acip kapatan bi dugmesi var.bu da benim processorumun mukemmel pre-amplarini rahatca kullanma imkani veriyo.
sozun kisasi WASHBURNu seviyorum
 
arkadaşlar extreme marka saçma sapan bi gitarım var :D stüdyoya gittiğimde amfinin sesini yarıya kadar açamadan ötme yapıyor...bunun üzerine daha iyi bi gitarın tock manyetiğini filan alayım dedim ve washburn x serisinden çıkma manyetikler buldum, alsam işimi görürmü?
 
mrb arkadaşlar.. zuhalde bi washburn war x50pro mudur nedir. üstünde aktif manyetikler war(81-85) kore malı. nasıl gitarlardır bunlar iyimidir kötümüdür gofretmidir neyin nesidir :D artı 1.5 milyara kadar çıkabilrimm. aktif manyetikli bi gitar istiyorum özellikle de 81-60 emg seti kendime daha yakın buluyorum.genelde ltdlerde eclipse modellerinde bu mmnayetikler war ama onlarda çok kazık ve pera müzikte maşşallah yani ya 50 serisi getirio yada esplerin en üst modellerini :D washburn hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum yada fiyata gelebilecek alternatifler nelerdirr__??
 
aktif manyetikle pasif arasında ne var nası anlıycaz?

birde bende washburn v class var emg taksam değermi?
markası washburn olabilir ama çok iyi çok rahat sap elinizde kayıyo.en sevdiğim yanıda sapın arkasınında siyah olması
 
pil takıyorsan aktif
takamıyorsan pasif

değer mi değmez mi layı kişiye göre değişir gitaını seven adam gitrına bakar (aktif manyetikte ağacın kalitesi pek değişikil,k yaratmaz)
 
aktif manyetik pille çalışıyor we pil bitince gitarının sesi de bitmiş oluyor:D pil taktığın zaman manyetikin sesi açılıyor tw kumandası gibi düşün ;) jakı taktığın an pil harcanıyorr aman hojam unutma jakı üstünde:D
 
bende rs 940 chicago series var.burda cavernosum nickli arkadaştan aldım.jackson ps-4 ve bu gitar arasında kalmıştım.ama şuan çok memnunum.çok süper bi kalvyesi ve sesi var.çok isteyen oldu gitarı çaldıkta sonra..ama ben satmayacam..ben washburnleri seviyorumçilk gitarımda washburn e--a 22b akustik gitardı.ben derim ki çin ve endonezya washbrunden uzak dur kore ve amerikan washburnün yemede yanında yat.bide seymour duncan sh2 ve tb 4 takacam..değme ibanezler korksun benden.kayıtları var gitarımın ama sony acid proda çektim kbsi çok fazla yaa.bunu nasıl küçültecem
 
o senin biraz senin seçimine bağlı. we aktif manyetikte clean tonu unut :) ama yok ben jınjın gitar istiom dersen emgler çok iyi oluyo geçenlerde bi cort çaldım evl z6ydı galiba üstünde emgler dehşet tonu wardı sorma gitsin yane :)) hee yok ben daha geniş kapsamlı bişiler istiom dersen bence pasif manyetikli bi gitar al.
 
ya her gitarın kendine has bi karateri war işte param olsa neler neler alırım :) mesela şu 3 gitarım olsa dehşet olurdu gibson stanndard,esp eclipse2 vb,fender usa telecaster ehehe çok luyorum galiba:))
 
selam yeni bir x50 aldım yalnız pro değil sadece x50. aradığım özelliklerde parama göre en uygun bulduğum gitar ve clean tonları gerçekten çok iyi işçilik eski gitarım rg370 kore olmasına rağmen ondan daha iyi zaten sabit köprü olması çok güzel ve sustaini oldukça fark ediyo eski gitarıma göre. yalnız internette araştırdım benim gitarımı hiç bir sitede bulamadım. wasburnün sitesindede x50 pro lar var onlarda seymour duncan manyetikler var ve fiyatları 1100 küsür dolar.benimkinde washburn headhunter manyetikler var ve fiyatı onun yarısından daha az ama diğer özellikleri aynı anlamadım.gitardan çok memnunum ama ben biraz maymun iştahlı olduğum için değiştirmek istedğimde satarken sorun olurmu acaba? washburnün pek piyasası yok neyazıkki biraz kafama takıldı bu :?
 
ya millet bende wasburn x 12 war..Klavye ile teller arası çok açık,endonezya malı:(nasıl gitardır bi fikir werin ltfn..ve o fiyata başka ne olabilir?? bi yardım ltfn..
 
Geri
Üst