Kiramen Katib-in / Sona Yakın (ep)!!!

6493606197_e392b8d7c6.jpg

Çıkış Tarihi:
2011

Tür :
Progressive Death Metal

Üyeler:
Guitar/Vocals - Cansın Öztürk
Guitar/Vocals - Murat Gültekin
Bass&Bass Effects - Özgür Yüce

6495159513_e7440d9eb9.jpg


Uzun zamandır beste çalışmalarına devam eden Kiramen Katib-in, aksaklıklara rağmen müziğinden ve amacından taviz vermeden yoluna devam etmiş ve kayıt çalışmalarını tamamlamıştır. Çalışmalarına yaklaşık 1 yıldır gitar/vokalde Murat Gültekin ve basta Özgür Yüce ile İstanbul’da devam eden gruba Ankara yıllarından yakın arkadaşları Cansın Öztürk’ün gitar/vokal olarak katılması gruba üst düzey katkı sağlamış olup, beste altyapılarını daha yukarı seviyelere çıkarmıştır. Cansın’ın da gruba dahil olmasıyla son halini alan grup beste çalışmalarına devam etmektedir.

İçeriğinde, insanın yaşam süreci içerisindeki arayışında vardığı noktaları, inanışların ve bunların insana etkilerinin yaşanış biçimlerini konu almaktadır. Diyaloglar ve isyanlar bazı yerlerde önplana çıktığı gibi, görece zayıf bir yaratık olan insanın yaşadıkları farklı bir dille sunulmak istenmektedir.

Grup, müziğinde çeşitli formları barındıran ve çeşitliliği yansıtan, aktarmak istediğini sınır tanımayan bir konseptle sunarak çalışmalarına devam edecektir.

Grubumuzu aşağıdaki linklerden takip edebilirsiniz.

http://www.facebook.com/KiramenKatibinofficial
http://www.myspace.com/kiramenkatibinn
 
Geri
Üst