beyaz show

Ya sonuçta emek var beğenmeseniz biLe berbat dememenizi tavsiye ederim .. ben saygı duyuyorum valla adama .. hoş işler yapıyor

Yönetici Uyarısı: Mesajınız düzeltilmiştir. Tamamı kalın karakterde yazmayınız.
 
beyaz'ın arayan bazı izleyicileri uzun uzun telefonda tutma huyu olmasa çok iyi bi program
bazen öyle tipler arıyo ki, tv başında deliriyorum "bırak uğraşma yaa, kapat telefonu" diye
 
telefonlara çok müsamma gösteriyor özellikle arayıp 10 dakika sadece beyaz seni çok seviyoruz diyen kızlara
eskiden tiplemeler götürüyordu programı hüsmen aga ejder falan ama muhabbeti iyi değil sıkıyor beni zaten pek te izlemiyorum birkaç yıldır
 
Yeni sezon'un ilk bölümünü izleyebildim... Tiplemelere geri dönmüş. Bence çok iyi oldu. O tiplemeleri bıraktığın da eskisi kadar zevk almıyordum Beyaz Show'dan. Yalnız tiplemeler de Psikopat yok. Benim favori karakterim di. :D
 
gündemdeki sanatcıyı al ,stüdyoya getir.
reklam cekımlerı ıcın gelmıs yabancı unlulerı bız getırttık dıye yava at .
stüdyodaki konuklara asıl.
yani cuma ve cumartesi geceleri bişeyler izliyorduk ama artık oda cok sıkmaya başladı.
 
evet bencede sıkmaya başladı artık...sadece bu program değil genel olarak beyaz sıkmaya başladı!!pot üstüne pot kırmaları yaptığı esprilere(bence onlar espri bile değilde neyse!!!)en çok kendi gülmesi ve en önemlisi de ''ben beyazım ve ünlüyüm ne yapsam sevilicem nasıl olsa''mantığı ve rahatlığı çok ama çok sıkmaya başladı diyorum ve türkiyede komedinin tartışmasız kralı CEM YILMAZ dır diyorum.
 
ama cem yılmaz daha çok stand up adamı,onu gidip sahnede izliycen.

ne yani;ata demirer de tv'de show programı yaptı,eline yüzüne bulaştırdı sonunda da kaldırıldı zaten.

beyazdan da herhalde sahnede harikalar bekleyemeyiz,çünkü bu iş cem yılmaza ait.
 
Bugün TV'de gördüm, Beyaz gerçekten asabi bir tavırla prodüksüyona kızıyordu, yayın saatinin bir ileri bir geri alınmasından çok rahatsız olmuş ve sitemini yapıyordu.
 
Beyaz ülkedeki en 'halka oynayan' heriflerin başında geliyor kanımca. Ve bunu dikkatli bi göz o kadar rahat görebilir ki.. artık sohbetini, konuşmasını midem kaldırmıyor.. hele o sözde efendi aile çocuğu tripleri..
çapkın olduğu için tukaka ilan edilen teoman'dan bile daha çok hatun götürüyor belki herif.. üstelik büyük çoğunluğu da hayranları arasından.
artı bi özelliğini daha paylaşayim sizle, geçen aylarda grupta davul çalan elemanı öldü. kaçınız haberdarsınız veya beyaz'ın ekranda bi taziye verdiğini kaçınız duydu?
yazık çok yazık.. insanlar da hala bu koftiden adama ölüp bitiyorlar..
 
BB-KJM demiş ki:
Beyaz ülkedeki en 'halka oynayan' heriflerin başında geliyor kanımca. Ve bunu dikkatli bi göz o kadar rahat görebilir ki.. artık sohbetini, konuşmasını midem kaldırmıyor.. hele o sözde efendi aile çocuğu tripleri..

Çok iyi ifade etmişsin. Sürekli ekran önünde kravat düzeltmeler falan. Ben de kaldıramıyorum açıkçası, ve samimiyetsiz buluyorum kendisini...
 
Beyaz Show' un izlenilirlik oranı düştü artık fakat kendisi çok iyi bir insandır, gözlemlerim ile değil karşı karşıya duruştan dolayı ifade ediyorum.

Herşey tadında bırakılmalı, bırakılmayacak ise aynı tip şeylerden vazgeçilmeli, yenilikler yapılmalı, hep aynı espriler sıkıyor bazen.
 
Geri
Üst