Jack And Danny Brothers Gitarlar

Fiyatına göre çok kaliteli gitarlar ürettiklerini biliyoruz , güncel Türkiye distürbitörlerine ulaşamadım.
Birebir fender jazzmaster kopyası junglemaster serisini üretmişler fakat ülkemizde rastlayamadım henüz.
Sipariş edebileceğim bir yer bilen arkadaşlarımız , yardımcı olurlarsa sevinirim.
 
Eski adıyla J&D Brothers... Öyle fellik fellik aranacak, bulunmaz Hint rosewoodu değildir JD. Beş - altı yıl önce Tünel'de Peavey getiren dükkan getiriyodu bunları, baya da sattılar "Epi'den iyi hemi de ucuz" Les Paul kontenjanından. Bi dönem Tünel'den eli boş giren herkes Karaköy'den elinde JD'yle çıkıyodu, ben bile almıştım bi tane :D ama nedense dükkan kapandı sonra, bi daha da adı sanı duyulmadı JD kardeşlerin bu civarlarda, iyi de oldu bence...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
şu an maalesef gerçek bir jazzmaster alacak bütçem bulunmadığımdan , benim için çok doğru bir tercih olacaktı j&d'nin jazzmaster kopyası. gerçekten çok başarılı görünüyor.
ii_799.jpeg
 
J&D Brothers ülkemize bir ateş almaya gelmiş gibi kısa süre kaldı piyasada. Sanki düşeş yeddieminden toplandı ve satılıp bitirildi gibi. Bu modeli de ikinci el veya sıfır hiç görmedim. Modelin başka muadillerine bakmanız gerek.
 
Bir dönem modifiye ederim maksatlı edinmiştim ben. Hardware çok kötü olmasa da "ah keşke biraz daha iyi olsaymış" demiştim. Her halukarda ucuz ve fiyatına göre gayet iyi bir gitarım olmuştu. Resim ekleyeyim.
Kimisi de nefret ediyor. Üretim değişkenlik gösteriyor sanırım. Yada beklentiler farklı olabilir.

jazzmaster kopyası görmemiştim daha önce.
 

Dosyalar

  • Fotoğraf-0140.jpg
    Fotoğraf-0140.jpg
    139.2 KB · Gösterim: 918
Bir de Framus'un Jazzmasterleri var. Arada forumu, satış sitelerini falan tara. Framus Stratların temizleri manyetik değişimi ile güzel tonlar verir. Uygun fiyata Jazzmaster de bulursan kaçırma bence.
 
Geri
Üst