Black Omen

  • Konuyu açan Dark_Funeral
  • Başlangıç tarihi
D

Dark_Funeral

Black Omen 2000 yılında Eskişehir de kuruldu.Melodik ve karanlık müzik yapmak için bir araya gelen topluluk beste çalışmalarına başladı.2003 yılında çalışmalarını bir demo şeklinde kaydetti.

2003 Ekim ayında III.Eskişehir Rock Festivalinde ilk canlı performansı sergileyen grup beğeni topladı.2004 Nisan ayında o ana kadarki tüm bestelerini Ankara da Midasın Kulaklığı Stüdyosunda kanal şeklinde kaydetti.Bu arada konserleri için çalışmaya devam eden grup Eskişehir dışında Adana ve Bursa’da sahne aldı. Şuan çıkacak ilk albümü “ When Pure Darkness Covers False World Of Light” için gün sayan Black Omen piyasaya sıkı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Guitar Baran Akalın
Bass Serkan Kaya
Keyboard Kadir Yavuz
Vocals Gökhan Korkmaz
Drums Onur Özçelik(Albüm kaydından sonra gruba dahil oldu)
 
bahsettiğin bu ilk albüm çıktı mı ki?..ERT Vol 1 de under the armaggedon sky diye bi parçalarını dinledim..çok başarılılar bence..
 
Albüm ismi biraz uzun olmuş sanki :)
Şaka bir yana bir kere dinlemiştim sizi. Bence Türkiye'de black metal böğürtüden öteye gidemiyor. Benim dinlediğim de konser kaydınızdı, fazla beğenmedim. Umarım albümde iyi yol katetmişsinizdir. Dinleyenler yorumlarını yazarsa sevinirim.
Bu arada böğürtü lafını yanlış anlamayın arkadaşlar tabii ki böğrülür ama bir adabı vardır ;)
 
Black metalden ziyade Gothic Metal yapmis adamlar ya. Bence albüm çok çok çok iyi. Kaydi 10 üzerinden 10. Her tarafina özen gösterilmis. Benim diyen metal dinleyicisinin arsivinde bulundurmasi gereken bir albüm cikarmis adamlar. Tebrik ediyorum.
 
Arkadaslar albümün 1. baskisi tükenmis ve büyük bir ihtimalle 2. baskisi önümüzdeki hafta piyasaya sürülecek. Bu adamlara dah fazla destek. Hakediyorlar çünkü. Gerçekten çok temiz bir metal, cok temiz bir sound, çok kaliteli bir kayit ve belki de burda anlatamayacagim kadar fazlasini vermis bu adamlar.

Gothic Metal i Black Omenle birlikte daha çok sevdim ben.
 
Grup promo kayıtlardan ve ilk demoları Black Omen (2003) sonrası epey yol katetmiş.
Kutluyorum. Tam anlamıyla black metal demek eksik kalabilir. Gothic unsurlara fazlasıyla yer vermişler. Ayrıca diğer extrem tarzlardan da iyi serpiştirmişler. Gerçekten beklentimin üzerinde bir albümle beni mutlu ettiler. Zamanında grubu acımasızca eleştirenlere karşı, 1 - 2 yıl sonra görün onları demiştim, bu beni mutlu etti.
(Black Omen elemanlarına selamlar, Deniz ben Ankara'dan)
 
albüm cok sağlam ve kaliteli herkese tavsiye ederim hele parca 9 :) yıkıyor resmen dinleyin sonra yorum yapın hadi bakim
 
diLeM demiş ki:
Nasıl bulucaz ya :roll: 8O

2. Baskıyı geçen hafta Beşiktaş Pena Müzikten aldım ben. Kesinlikle Black Omen bi de Crossfire hepimizin dinlemesi gereken iyi çalışmalar çıkarmışlar ortaya. Catafalque yi de unutmamak lazım tabi. Gerçekten de Türkiye'de heavy Metal Müziğin nerede durduğunu anlamak için dinlenilmesi gereken çalışmalar. İstanbulda albümleri heryerde bulmak mümkün. Hiç kasmadan hem de. Yeter ki gerçekten dinlemeye niyetlenelim biz. Gerisi faso fiso.
 
albumu buldum dınledım super bı sey bence ozellıkle fall seasıon (yanlıs yazmıs olabılırım) cok guzel bı parca olmus bı de love ıs lost ve gate of darkness(ınsallah adını doğru hatırlıyorumdur)super parcalar tebrıkler
 
Geri
Üst