Rush'ın Yeni Albümü Hazır!

Rush grubu yeni albümleri Clockwork Angels ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Grubun ses mühendisi Rich Chycki tarafından yapılan açıklamada 2 aydır Toronto'da Revolution Studio'da kayıt ve mikste olan Rush 21 Aralık 2011 tarihinde albümü bitirdiği duyuruldu. Albümün yayınlanma tarihi şu an için Mayıs 2012 olarak belirlendi.

Clockwork Angels albümü Rush grubunun en uzun sürede kaydedip piyasaya sürdüğü çalışması olacak. Albüm için Ocak 2010 yılında şarkı yazmaya başlayan grup, kayıt ve miksleri Aralık 2011 tarihinde yani toplam 23 ayda tamamladı. Gitarist Alex Lifeson'un Ağustos 2010'da, baterist/söz yazarı Neil Peart'ın Mayıs 2011'de yaptığı açıklamalarda Clockwork Angels albümünün şimdiye dek Rush tarafından yayınlanan tüm albümlerden farklı olduğu ve çok farklı yelpazede müziklerden ilginç örnekler sunduğu belirtilmişti. Lifeson, özellikle albüme ismini veren Clockwork Angels parçasının Rush grubunun en önemli parçalarından biri olduğunu her yerde dile getiriyor.

Ağustos 2011 tarihinde Roadrunner Records ile anlaşma imzalayan grup, albümde yer alması kesinleşen parçalardan biri olan Caravan'ı Haziran 2010 tarihinde online olarak paylaşıma açmıştı.
slider.jpg
 
Geri
Üst